Poradte, co na zubky, aby boli krasne biele(nemusia byt vsak ako z reklamy O ....pasty, domace recepty, hocico, s cim mate skusenosti ci ste odniekal poculi. Velmi mi pomozete.
---------------------------------
Článok na tému www.zdravie.sk
Ahojte všetci :)
mam taky problém, od malicka mam pehy na tvári, neviete, ako sa ich zbaviť??
prosím poradte, co mate overené a tak!! velmi pekne dakujem a tešim sa na odpovede :)
pomaha soda bikarbona, alebo kypriaci prasok do peciva, ale len raz za mesiac, pretoze to drazdi sklovinu...dobre je zuvat zuvacku, nepit vela kavy a cierneho caju a nefajcit...farba je tiez dana dedicne, da sa sice ovplyvnit ale len minimalne...
Noo,ja mam take stastie ze mam zubky biele od prirody,a tiez su rovne,kazdy mi ich zavidi.Dokonca niekedy ked si ich neumyvam aspon 3 dni su este bielsie.Mam proste stastie.Prajem vam vsetkym aby ste aj vy mali take zubky ako ja.Ale aj tak,umyvajte si ich 2x denne,to uplne staci...
ahojte prosim vas poradte mi ako mozem mat biele zuby ma pouzivat nejake pripravky alebo mi to nepomoze vobec som pocula ze ak su nejake zuby trochu zazltnute ,bielsie uz nebudu ze to je v sklovine prosim ozvite sa mi co s tym . Vopred dakujem pa
hlavne nepouzivajte prasok do peciva a sodu bikarbonu! moja kamaratka si tym znicila zuby! radsej sa uspokojte aj s nie uplne bielymi zato vsak so zdravymi zubami.