Biele zuby

wanda

Britskí lekári varujú pred bielením zubov
04.02.2007 17:32 - LONDÝN
Narastajúci trend otvárania salónov ponúkajúcich bielenie zubov nekvalifikovanými technikmi vyvolal medzi britskými zubármi paniku.
Podľa zubárov mnohí majitelia salónov používajú nevhodné bielidlá a nedodržiavajú základné hygienické kritériá.

Jeden z takýchto salónov bielil zuby 23-ročnej Britky roztokom oxidom chloričitým, ktorý sa obyčajne používa pri čistení silne znečistenej vody.

Zuby mladej ženy tak získali namiesto žiadanej bielej farby hnedý odtieň a mali poškodenú sklovinu.

Petqo

pls, pouziva tu niekto tu bielu perlu??? Pomohla??? lebo ja som skusil uz vela past, nic nepomohlo a tak uvazujem ze skusim este tu bielu perlua a ked nezabere tak pojdem si dat vybielit ku zubarke... dakujeeeem

iwusik

ak mas zlte zuby to znamena ze mas hrubu zubnu sklovinu a to je dobre niekedy su zdravsie zuby zlte ako biele aj ked sa to nezda

delarock

Ak mate dostatok financii tak si dajte vybielit zuby u zubneho lekara ktory disponuje profi lampou(V blave to vychadza okolo 10-15 tisic v kosiciach 8-12)V kosiciach ju ma asi 4-5 ludi.Pri pripadnom zaujme(vychodne lsovensko) hore je mail.Pomaha to aj ludom ktory maju geneticky zlte zuby alebo maju zlte skrvrny, no stale najlepsie riesenie je najrpv prijst na konzultáciu osobne.Sam som to absolvoval a aj ked je to trochu neprijemne,myslim to bielenie ale vysledok je u niektorych ludi uzasny.Aj 5-6 odtienov.To su moje dojmy:)

snehulienka

vyskusala som zubnu pastu pearl drops, vybielila mi zuby asi o tri odtiene.Niesu uplne biele ako maju hollywoodske hviezdy v casopisoch,ale som spokojna, kazda lichotka tipu:"mas pekne zuby, co pre to robis?" ma potesi.Neviem ci ju dostat na Slovensku, kupila som ju v Anglicku a stoji okolo 70,-Sk.

ogy

IVETA pocuj moja zlata ja si poriadne cistim zuby 2 krat denne s colgate a mam ich do zlta ( pritom nefajcim,cierny caj nepijem ani kavu) skusil som vselico ale ja mam taky pigment chrupu vraj tak geneticky dany.

iveta

Na trhu je mnoho bieliacich zubných pást, ale dokonalú hygienu chrupu a ústnej dutiny nenahradí. Ak si 1x denne umyjete zuby dokonale, netreba používať bieliacu pastu, pretože aj tie najjemnejsie poškodzujú zubnú sklovinu. Zuby si 1x týždenne ošetrujte Elmex gelee, ktorý ošetruje sklovinu zubov. Ošetrené zuby potom pigmenty z jedla, cigariet, kávy... nesfarbujú a ostanú biele a zdravé.

angie

kati,sice neviem preco sa ich chces zbavit,pretoze pehy su podla mna krasne,ale vyskusaj toto,u mna to fungovalo,ja som to spravila asi pred 8 rokmi.Potieraj si ich citronom...ale jemne,lebo mala som kamosku,co si ich normalne chcela zoskriabat.potom napis ci to zabera