Poradte, co na zubky, aby boli krasne biele(nemusia byt vsak ako z reklamy O ....pasty, domace recepty, hocico, s cim mate skusenosti ci ste odniekal poculi. Velmi mi pomozete.
---------------------------------
Článok na tému www.zdravie.sk
to sunny: naj metóda je ZOOM, pochádzajúca z USA, je založená na svetle rozkladajúcom peroxid priamo na zubnej ploche, čím sa uvoľnený kyslík dostáva do štrúry zubu a čistí ju, trvá to 1 hodinu, stojí 10 000 a robia to v košiciach
Vsetky ucinne bielidla su na zaklade peroxidov. Najlacnejsi je obycajny peroxid vodika, predavaju v lekarnach 3%. Na bielenie a hlavne na dezinfeksiu si to nalej na kefku. Na vyplachovanie ust zried 1ku10. Vyplachuj usta co najdlhsie1-2 minuty, nech sa co najviac bakterii, hlavne medzi zubami a na krckoch vynici.Tym sa zvysi ucinnost bielenia. Malicke mnozstvo peroxidu, ktore pri tom prenikne do zaludka neuskodi. Ale ine vyplachove roztoky organizmus zamoruju.
tu bielu perlu by som snad aj vyskusala ale urcite nie vo velkom mnozstve...inak na bielsie zuby mi najlepsie pomohla biela kora z citrona-potierala som si nou zuby 2/7 a zuby som mala naozaj bielsie...odporucam;)
najlepsia na bielenie zubov je biela perla,je to dostat kupit v niektorych drogerkach alebo v lekarnach a stoji okolo 200-300sk.cena nie je taka strasna a neposkodzuje zubnu sklovinu,ja som pouzila jedno balenie a hned za tym druhe a zuby mam vybielene tak ze je to vidno na prvy pohlad,jasne ze nie su biele ako sneh ale je to neporovnatelny rozdiel.
Odkedy som zacala pouzivat elmexku,tak mam biele zuby.Pouzivala som plno past,ale ani jedna nemala taky ucinok ako elmexka.Moze byt ze mi zbledli aj vdaka tomu ze som prestala fajcit...
esti - to odkial mas, ze elmex je na bielenie??????? ved ten je na prevenciu a na liecenie kazov (aspon tych mensich) a taktiez poskytuje dostatocny prisun flouru, ale urcite nebieli