Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

alti

Moja zlata, takych pocitov budes ma este vela. Ale su nespravne a hned Ti to vysvetlim. Ked nieco robim dobrovolne, lebo sa tak sama rozhodnem, tak potom nad tym nespekulujem, ze za koho som to urobila, kto ma vyuzil, preco robim blbecka niekomu, atd. Bolo to moje rozhodnutie v danom momente a hotovo. Cize nevracaj sa k takymto veciam spatne. V inom momente mozem predsa moje predchadzajuce rozhodnutie pomenit, alebo uplne zrusit. vzdy sa snazim o slusny sposob komunikacie. Co Ty na to, Mishka? Vzdy mozes na pracovisku povedat, ze sa necitis dobre. Ale je fakt, ze zamestnanie hlavky Ti urcite robi dobre.

misha

Som tam rada, tá práca ma teší, baví, oni sú tiež spokojné, doktorka si ma nevie vynachváliť..ale...zrazu je toho na mňa moc:-(

misha

Alti, rozmýšľam, či ísť cvičiť, ja už neviem:-( Zas to napätie, strach, nervozita...Ale na druhej strane sa mi nič nechce, som unavená:-(...Viem, že je to hlúposť, čo teraz napíšem, ale mám pocit, že ma v práci zneužívajú:-( Kolegyne sú strašne hodné, milé, ale...mám pocit, že teraz robím všetkú prácu len ja. Mala som tam robiť len jednu vec, ale zo zvedavosti som sa naučila všetko. A asi to bola chyba...Na jednej strane je to fajn, že sa od rána ani na minútu neposadím, ale začína mi byť fyzicky dosť zle..

Alternativa

Ahojte vsetci,
k Nikolkinku ospravedlneniu pripajam aj moje, Niki dovod vysvetlila.
Cau Zuju, co mas nove? Ako Tvoje zubky a ostatne problemy? Dievcata, kazdy problem sa vyriesi, len sa mu nesmieme poddat. Na to si vzdy spomente a vsetko pojde lahsie :o)

Andrej

Ahojte,

na ICQ nie som expert, aj ked s PC robim uz viac ako 20 rokov. :) Nejako sa mi podarilo nepodlahnut tomuto zazraku... verte, neverte, nikdy som ho nemal instalovany.
PS: Potesilo by ma, keby ste trosku komunikovali aj tadialto a nie len, ze "Mas mailik".