Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

zuju

ako sa mi darilo na duchovnych? Strava nebola nic moc, same cholesterolove jedla, vyprazane, pecene, smotanove... v tej Cirkvi sa teda maju, obcas mi robil problem aj pribor, ked som mala nieco odrezat ale slo to, problem bol ked som prisla domov, lebo sa neviem dojest

WEJA

samula: na tvoju vysku podla hodnoty BMI mas stale podvahu.. Asi ta to v tvojom hodnoteni nepresvedci ale predsa.. Ver, never

samula

Tak pjosiim waaaaas.. neviem ci som tucna podla mna ano.....ako nie som gula ale ako tucna hej ako vela ludi mi hovori ze nie no skoro kazdy ale neverim im vsak ako vidim sak mam 14 rokov 165 a 54kg podla mna je to dost...us wela krat som skusala drzat diety a schudla som na 47kg ale to som sa zlakla ze zacinam byt anorekticka.Anorekticka nechcem byt ale ako mam inak schudnut? ja inaq schudnut ako prestat jest tak neviem.Par krat som aj vyzvracala to co som zjedla ale to mi bolo dost nechutne a vzdy mi potom bolo na zvracanje.PLS pomoostee mi

minetka

Ahoj Alti, už som si zmenila nastavenia, tak dúfam, že mail uvidíš:-) Hoci, kedysi som Ti písala, ale z inej adresy...slúsim sa tam prihlásiť a napíšem Ti :-)

alti

Ahoj Minetka,
to ma potesilo :D. Myslim, ze mas moj mail, napis a mozeme sa po prichode spojit telefonicky. Alebo mam Tvoj mail aj ja? Veru ze idem zalistovat :D. Alebo sa zaregistruj tak, aby som videla Tvoj mailik a ozvem sa. Verim, ze sa k nam pridaju niektore dievcata :D

minnetka

Ahoj Blaváčky :-) Ja len, že to stretko by teoreticky mohlo vyjsť, od 29. do 31.8. budeme s drahým v BA, takže ak budete mať čas a chuť, rada si s vami pokecám :-)
Mimochodom, ak osa vám darí? Ja mám teraz trošku krízu, ale snažím sa...čaká ma spoločné bývanie s priateľom, tak verím, že sa to potom zlepší...

WEJA

Ahojte, chcela by som sa vas vsetkych poziadat o taku malu pomoc. Rada by som sa opytala na vase skusenosti s liecenim /pozitiva, negativa liecebni v SR/, system akym funguju, co vam tam chyba.. cokolvek co vas napadne. Velmi by ste mi pomohli. Mam napisat clanok a tak hladam objektivny a mozno aj roznorodo subjektivny pohlad:) pekny den prajem

lubi

Prosim vas, vie mi niekto poradit? Trpela som bulimiou 12 rokov, uz rok sa stravujem normalne,po malych davkach 5 a viac krat za den, tak ako by sa malo, ale stale priberam. Mozem mat problemy so stitnou zlazou, alebo este stale pretrvavaju problemy v dosledku bulimie spred roka?