Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

zuzana82

zazie2112 toto je moj mail [kludne mi napiste aj dalsie] zuzana82@centrum.sk
budem rada ak sa ozves/te co najskor

zasa ma obchadza mlsnost,musim von...

projekt

Ahojte, prosím vás, ja by som sa na vás chcela obrátiť s jednou prosbou. Robíme ešte s dvomi kamoškami veľký projekt o anorexii a chceli by sme doň zahrnúť poznatky z rozhovoru s dievčaťom, ktoré týmto peklom skutočne prešlo a je ochotné podeliť sa o svoje skúsenosti. Samozrejme, bolo by to anonymné. Chceli by sme sa vás spýtať, či by bola niektorá z vás (najlepšie z Nových Zámkov a okolia) ochotná stretnúť sa s nami. Rozhovor by sme chceli uskutočniť najneskôr do konca školského roka. Kontakt: missquestion@azet.sk Ďakujeme

zazie2112

Zuzka ja by som si rada pomailovala s tebou, napis mi, icq nemam. Rada by som si popisala s niekym, s kym sa mozem podporit.Dik

zuzana82

ja som pred 2dnami isla do obchodu,s tym ze co nakupim,to aj vyzvraciam.myslim,ze som takto isla nakupovat po 1x a zasluzila by som si nakopat.
zazie2112 nie si jedina,nestaci vyplakavat,radsej konat.uz som si snad 100x povedala,ze koniec obzerstvu a nasledne vracaniu a ked som sa dnes pozrela do zrkadla ako som z toho pribrala,lebo to vracanie urcite nepomaha na zlepsenie postavy a chudnutie,som sa skoro rozrevala.mala som postavu ako modelka,teraz som priemerna z priemernych.
v poslednom case ma prenasleduje predstava,ze zomriem cela zabrindana nad misou a tam ma takto najdu....
a to nehovorim o nasledkoch bulimie na zuboch a ociach a ktovie co sa skryva v mojom vnutri.
ak by niektora z vas chcela pohovorit a popisat cez skype,icq alebo maily,ozvite sa!!!

evcca

mne pomaha, ked si uvedomim, ze zivot je pekny a ppp mi ho kazi. ale pochopila som to, az vtedy, ked som nejaky cas fungovala bez ppp. a tu dobu milujem, to je moj kopanec pri zlyhani.

zazie2112

Baby co ste robili ak ste sa uz nakopli, dlhsiu dobu ste uspesne bojovali a zrazu skrat...nehovorim, ze som tam kde predtym, ale je to ovela horsie a citim ze som na tenkom lade, chcela by som, keby ste mi nepisali nejake univerzalne rady, ktore poznam, ale nejake osobne, co pomaha konkretne vam, lebo ja som va apatii a bez entuziazmu a potrebujem sa motivovat a nakopnut.....Riskujem ale to, ze to viem nepomaha...

arthena

Z anorexie sa nemozes vyliecit z roka na rok.. Ja som bulimicka a uz dva mesiace nezvraciam, nemozem tvrdit ze pred dvomi mesiacmi som mala bulimiu a teraz som o.k. Ale drzim palce k uzdraveniu. :)

annamarika

Ahojte dievcence...ako som si to tu vsetko citala,som si uvedomila ze mam strasne stastie,bo minuly rok som mala anorexiu a priznam sa vam,velmi som trpela.zacala som si to uvedomovat az vtedy ked moja riaditelka zacala vyvolavat mojej mame ze nic nejem,ze na kazdeho len kricim,ze som nesustredena a podobne...velmi ma to trapilo az ma nakoniec mam dala na psychiariu...a potom som si uvedomila ze ved ja som neni az taka tlsta ako som si vtedy myslela..ze som skor veelmi chuducka..vazila som okolo 40 kg..a na vysku 171 to je doost malo...a ked dnes vidiim tie moje fotky z toho obdobia,slzy sa mi vtisnu do oci...a hovorim si ze som mala asi velke stastie ze som sa z toho dostala...DAKUJEM VSETKYM