Chcem sa len opytat, preco je krasa dnesnych zien v umelosti, a odkial prisiel ten fenomen, byt vychrtla, vysolarkovana , najlepsie blondyna s umelymi nechtami, prsiami, zubami, vlasmi , mihalnicami a asi vsetkym ... To pre normalne baby nie je miesto? A chlapom sa to paci? Ja mam naozaj dilemu, akoze oki , ja mam nejakych 55 kil a pridem si tucnejsia ako by som mala, ale nepaci sa mi, ze sa polovica zien trapi s dietami, len preto , ze poziadavky sveta sa takto zmenili .. Co si o tomto myslite?
Preco je krasa v umelosti ?
popoluskaaaa
preboha kde ja pisem ze vsetkym...naopak som pisal ze kazdy clovek ma svoj vlastny vkus... :)
A podla Beskydovho nazoru (za ktorym si tak pevne stoji)...si aj tak obycajna umela baba z Bratislavy (lebo tu normalne nie su)..., alebo ze by zmenil svoj nazor ktory je tak "objektivny" ???? :)
popoluskaaa
a ako ty vies ze nemaju (bohvieaky charakter)...to sudis podla coho ???? najprv treba toho cloveka spoznat si myslim nie ???
je samozrejme ze ako prve cloveka zaujme vyzor...a potom to ostatne(zriedka sa to stava opacne)
Tak mi povedz...dnes som išla po vonku,, rifle, mikina, nenamalovana, oproti šiel chalan s babou, ten sa na mňa tak zadival že ostal zmagoreny ci má ist vľavo ci vpravo, tak ho ta baba musela jemné napomenut kam ide. Neprišiel mi nafetovany :) takže, ak sa tebe páčia také vyzyvave baby, neznamená to že všetkým , a beskyd, otvor oči, možno ma uvidíš, lebo ja sa stopro nemalujem a som z blavy :)
Beskyd, lenze ty to nepises objektivne...si tak zaujaty, ze je to vidiet z kazdeho jedneho prispevku...a niekedy to pises az zbytocne nasilu
cloveku ktory sa na to pozera objektivne je uplne jasne...ze ludia su rozdielni...a kazda zena je ina...ci uz ma nafarbene vlasy, alebo nie...
Aby ťa baba zaujala,stačí aby bola polonaha? Nezaujíma ťa aká je? Ak ide o vztah, tam predsa len fyzicka stránka nestačí. A tie ktore sa rady pretrcaju, bohvieaky charakter obyčajne nemajú.
uz aj to mi pride zvlastne ze chlapa na jednorazovy sex zaujime umela preafektovana babika viac ako prirodzena baba... ja teda neviem, videl som uz vselico ale niektore prirodzene baby ktore som pocas svojho zivota mimo BA videl alebo s nimi mal nejaky kontakt mam v hlave dodnes a stale ma ta spomineka v istom zmysle fascinuje a vzrusuje ale umele pipky su si tak podobne ze z tej hrby lahko nahraditelnych tuctovych dorobenych zien co denne vidim si neviem vybavit ziadnu jednak preto ze zvacsa neposobia sympaticky a jednak preto ze su si podobne ako vajce vajcu ako keby kazdej niekto povedal ako ma vyzerat a tak vyzeraju vsetky.
popoluskaaa
ale to tiez nie je pravda...neviem preco si to ludia myslia..., praveze aj take zeny maju uplne normalny vztah/a ziadny sex na jednu noc - pokial jej o to samozrejme nejde :)
No a niektoré ženy využívajú hlavne tie základné mužské inštinkty:) to je jednoduche. Získajú záujem...o sex. Čiže sa ponúknu, ale ťažšie nájdu niečo hlbšie ako jednorazový sex. A možno večeru, drink....proste niečo hmotné podľa solventnosti pána.
popoluskaa
samozrejme ze aj take zeny su pekne, ale az tak ma nepritahuju ;)
Bingham, to su prave tie, čo chcú zbaliť chlapov a idú na to takto priamo:) ale že sa ti páčia aj ženy ktore nie su také vyzyvave, ale su pekné? Pekná baba nemusí byť lacno nahodena, aby zaujala.