Chcem sa len opytat, preco je krasa dnesnych zien v umelosti, a odkial prisiel ten fenomen, byt vychrtla, vysolarkovana , najlepsie blondyna s umelymi nechtami, prsiami, zubami, vlasmi , mihalnicami a asi vsetkym ... To pre normalne baby nie je miesto? A chlapom sa to paci? Ja mam naozaj dilemu, akoze oki , ja mam nejakych 55 kil a pridem si tucnejsia ako by som mala, ale nepaci sa mi, ze sa polovica zien trapi s dietami, len preto , ze poziadavky sveta sa takto zmenili .. Co si o tomto myslite?
Preco je krasa v umelosti ?
myslienka....presne ako pises !!! nasa suseda si tiez brala kazdeho do huby,kazdeho ohovarala a nakoniec dopadla na posmech dediny ona sama :D predavacka jej nasla v taske ukradnuty tovar :DDDD
inak ja sa otacam casto po peknej babe a vzdy si v duchu poviem...."pana,to co robi,ze ma taky zadok" ?? ...alebo to kde kupila ?? :O
sunny.. pisala si sama, ze nemas nudzu o napadnikov.. tak potom kde je problem? stale mi unika asi pointa :)
Mozno som sa zle vyjadrila, nechcela som akoze riesit inych, ze paneboze co ma ta baba za vlasy atd... Proste stojim pred otazkou, ci je to naozaj pekne alebo nie a ci sa vydat tymto smerom. Ja som so sebou vecne nespokojna a na jednej strane sa mi to paci a na druhej mam pocit, ze je lepsie nekazit si peknu prirodzenost. Viem , mozem sa opytat aj kamosiek, ale tie mi povedia, ved si pekna, co riesis ... atd :) chcela som vediet vseobecny nazor. A solarko sa mi fakt nepaci napr, ale hneda farba tela je in
Ja nechapem naco je dobre stale riesit cudzich ludi.. nemate dost vlastnych problemov? :) Snazim sa riadit heslom "Zi a nechaj zit".. a vsetkym zelam svetovy mier :)
Sunny_xxx ale ja som nechcela útočiť, len proste mi príde divné, že niekto, kto je sám so sebou vyrovnaný a spokojný, má potrebu riešiť a ohovárať niekoho druhého pre veci, ktorými ti neubližuje. Veď sa obklopuj takými ľuďmi, akí ti vyhovujú a nekoncentruj svoju pozornosť na to kto má čo urobené, hneď sa ti bude aj lepšie premýšlať o tých dôležitejších veciach...
Ja sa k vam do tej Bratislavy asi naozaj pridem pozriet :DDD.
blondula, ja som ziadnu nemala :D ja som mala auticka :D
Dakujem no, myslela som, ze si vypocujem zopar fajn nazorov, ale nemusite tu hned utocit na moju osobnost. Nikto ma nevidel, nikto ma nepozna, ale raz napisem tak - hned usudite , ze som zakomplexovana, tucna a mam vyrazky... Potom sa snazim vyjasnit to, ze to tak nie je a ze sa ako kazda zena o seba staram a zrazu (dakujem Sejla) zo mna spravite falosnu barbie s lacnym charakterom... Haha, no dakujem pekne teda. Oki, kazdy ma komplexy, ja som len chcela pocut nazor ci sa toto ludom naozaj paci co som rozoberala, lebo ano SEJLA v BA na ulici sa to tymto hemzi ... Hlavne v poslednej dobe sa akoby vrece pretrhlo s tymito babami tak jasne ze uz potom niektore su zakomplexovane, ze nie su take. Ale oki, su aj vaznejsie veci ako vyzor, to ja velmi dobre viem :)
ved to je to.. v londyne je ovela viac prirodzenych zien ako na svk, kde maju za vzor este stale pamelu anderson