Chcem sa len opytat, preco je krasa dnesnych zien v umelosti, a odkial prisiel ten fenomen, byt vychrtla, vysolarkovana , najlepsie blondyna s umelymi nechtami, prsiami, zubami, vlasmi , mihalnicami a asi vsetkym ... To pre normalne baby nie je miesto? A chlapom sa to paci? Ja mam naozaj dilemu, akoze oki , ja mam nejakych 55 kil a pridem si tucnejsia ako by som mala, ale nepaci sa mi, ze sa polovica zien trapi s dietami, len preto , ze poziadavky sveta sa takto zmenili .. Co si o tomto myslite?
Preco je krasa v umelosti ?
a niektore im od tych 90 rokov stale zavidia...inak si nedokazem vysvetlit preco sa tym zeny zaoberaju ;)
umela blondska, vysolarovana s gelovymi nechtami a velkymi silikonmi - taky trend bol v 90. rokoch, len niektore este nepostrehli, ze 90.roky su davno za nami :D
dievca zlate ,ved ty mas komplexy obrovskych rozmerov ,ako po tebe citam ....nechapem ,ako mozes mat tak obrovsku zavislost na porovnavani sa a domyslavosti ,ze ty si nie pre niekoho ta pekna ,dokonala ...... kazdy mame nejaky ten komplex ,pokial ja nieco chcem zmenit ,tak to aj zmenim a mozem kaslat na opovrhovanom nazore okolia ,ved je samozrejme ,ze v tom v com mam jasno ja nemusia mat ludia okolo mna ..... ja sa neobmedzujem ziadnymi "hranicami" ,nerozpitvavam ,neanalyzujem viem ,ze by ma to vzdy doviedlo len k nerozhodnosti
Ideal je to, co prijal nas mozog za ideal. Myslim, ze v Brazilii su idealom tucne baby. Vplyva na nas telka, tot vsio. Vsetci su chudi, zdravi, stastni a bohati:D
Ide o ideál krásy. Pozri mne by tiež nevadilo si dať predlžit vlasy a trošku zvacsit pery kebyže na to teraz mám. A tiež sa mi páčia tetovania ktoré si aj plánujem dať ale len menšie texty. A malujem sa, na make- upe nevidím nič zlé a použivám aj umelé mihalnice ale umelé nechty su pre mňa hnusné. Vlasy si farbím na o niečo tmavšie lebo povodná hnedá mi príde nudná a nevýraznosť neznášam. Oblečenie mám rada ženské, podpätky milujem. Pačia sa mi ženy výzorovo ako Megan fox, Adriana Lima, Angelina Jolie, Natalia Siwiec, Nikoleta Lozanova, Andrea Teodorova a zo sloveniek - Eva Cifrová a Lucka Senášiová... majú plastiku ale podľa mna su sexy krásne ženské a neposobia ešte tak "extremne" umelo ako napr. Járová, Minariková a pod. A podľa mňa to robí ten prejav trošku vylepšiť sa neodsudzujem ale treba mať vkus a hranice a ženský prejav.
Mne sa tiež donedávna páčila krásna tých "umelín" ...no postupne čím som staršia tak sa mi to prestáva páčiť, otras ..Najhoršie na všetkom je že dnes už 12,13 ročné dievčatá začínajú s diétami , hádžu na svoju mladú pleť make up ktorý vôbec ale vôbec nepotrebujú .. a to nehovorím o ich vyzývavom oblečení... chcú čo najskôr dospieť a neuvedomujú si , že sú ešte deti.. mali by si užívať detstvo ...zabudnúť na tzv "dokonalosť" alebo "tuctovosť"...niektoré to prejde časom a povedia si .."preboha ako som tak mohla kedysi vyzerať"... iným to ostane dlhšie..stanú sa obeťami tejto doby kde vzhľad je všetko.. hodnoty sú vedľajšie..
Moj brat ma blondinu, odfarbenu, ale ta je leniva jak pes. Cela rodina sa mu cuduje, ze je s nou.
Rozhodne by som všetkých nehádzala do jedného vreca... Poznám viacero chlapcov/mužov, ktorým sa páčia prirodzene pekné ženy (s peknými črtami tváre)- bez kadejakých umelín...
ja neviem, kde vy zijete, ale ja vyzeram uplne prirodzene, mam svoje vlasy (huste, zvlnene, tmavy blond), svoje mihalnice, 54-55kg, nosim skor sportovy a lezerny styl, rifle, mikiny atd. vysoke topanky mam tak raz za cas aj to su mustangy a vyzeraju skor sportovo ako pipkovsky a uz mam davno cez 30r a nikdy som nezazila nezaujem zo strany muzov a vsetko to boli fesaci :-) a to som zila nielen v malych ale aj velkych mestach.
Skor je to o tom, kym sa clovek obklopuje a aky je, co ma v sebe, co vyzaruje. Teraz zijem v mensom meste a je tu velmi vela normalnych, prirodzene peknych zien, nemam pocit, ze by sa to tu hemzilo umelymi Barbinami.
Ako urazat sa tu netreba si myslim, a nevidim dovod, preco by mala byt popoluska umela. A Bingham... Ano nemaju az taky charakter, pretoze su hlboko orientovane na vyzor- zvacsa ta ich udrzba im zaberie tolko casu, ze nemaju cas sa zaoberat niecim inym... Vezmi si ... Vlasy - zehlenie, farbenie, strihanie, popripade predlzovanie. Urcite milion kozmetickych pripravkov. Nechty a makeup, to su hocikedy aj dve hodiny. A kym sa rozhodne co si oblecie... Treba ist aj do solarka, atd... Tri hodiny kym vylezie z domu... Ono sa to nezda, ale pekne to trva :D A suhlasim, ja si tiez ziadnu nepamatam, lebo mi pridu vsetky rovnake. Neviem ci som staromodna, ale podla mna je krasa v autentickosti, a pomaly sa to bezne , ze sa nenamalujes stava zriedkavym pomedzi tymi babikami ... Cize- to vynimocne pritahuje, preto sa na teba dival popoluska, neveril ociam ze je nieco pekne aj bez troch vrstiev spiraly :D.