Prosim Vas poradte mi nejaku dobru dietu, s ktorou je mozne schudnut do mesiaca aspon 5-10 kil, popri tom samozrejme aj cvicim
Schudnut do mesiaca
viky,taka mala a chces chudnut?a preco si sa tak "vyzrala" ?? na diety si dost mlada...
Jedna baba tu raz pisala, ci sa da schudnut 20kg za mesiac....tak ked niekto pise 5kg, chapem to..: :D ja som od porodu maleho uz 9 mesiacov, schudla som 12 kg. ale citim sa super, netrapim sa dietou, sem tak ak je cas, pocvicim a to je vsetko... Cas zeny, treba tomu nechat cas. JOJO efekt pracuje pri kazdej diete!!!
viky...v prvom rade ziadne kraviny mas 11 a predpokladam ze si nechces znicit zdravie. ak chces schudnut nech ta ani nenapadnu diety, sportuj a nemusis na elektrickom vyjdi si do prirody na korcule, beh atd moznosti je vela...okrem ineho budes rast este takze to aj same pojde.
Ahojte , mám 11 rokou 153 cm a 62 kg ..chcem schudnut bruchu a na nohach ,,, chcem ist do skoly chudáá ,,, poradíte mi prosim vas ? je to jedno ako či dieta ale aby to malo efekt mne je jedno kolko mam kíl ale ide mi o postavu športujem na bicykli ale elektrickom.. prosím som zufalá ,, najde sa tu dobtý človek ktorý mi poradíí ??? dakujem "
ahojte ja by som chcela schudnut asi 10 kíl za 40 dni..vylucila som cukry.. pijem vela vody a delim stravu... popri tom samozrejme kazdy den poriadne makam :) je to realne vsak? :) mam 183 cm a 81 kil :)
No,, si mlada, cvic cvc cvic a nepapaj hlavne vyprazane a masne a ziadnu cokoladu
V prvom rade by ste sa mali zamyslieť nad svojím zdravím. Je veľmi nevhodné schudnúť veľké mnozštvo kilogramov za krátky čas...Koža na tele sa vám extrémne natiahne a popraská a vy budete vyzerať ešte horšie ako predtým. Preto by sme mali kobminovať vhodnú a hlavne zdravú stravu s pohybom a hlavne s cvičením.