Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Schudnut do mesiaca

anabel

Ja som schudla 10 kg za mesiac (a nie len ja, pozri si hodnotenia na internete). Kazde rano 1 kapsulu - REDUKTIL 15 mg.

mackousko

filantrop musim si zastat evul, pretoze evidentne nevies nic o chudnuti. Jest mozes aj vecer ak ubehnu minimalne tri hodiny po poslednej vecere. Priklad vecerias o pol noci a ides spat o tretej tak sa mozes kludne o pol noci najest. A mozes si hovorit co chces jedol som podla svojej rady a schudol som z 90kg na 67kg a to som jedol aj vecer. A inak metabolizmus sa nespomaluje, ked je vecer alebo rano.

filantrop

vecer nejest je podla teba nezmysel? takze to racej budes nejest rano? napchavat sa vecer ked je metabolizmus najpomalsi je ista cesta ako pribrat.
a spravnou stravou, kvalitnym treningom sa da zchudnut 1,5 kila za tyzden a jojo efekt nehrozi kedze jes 6 krat denne a nespomaluje sa ti metabolizmus. je omnoho dolezitejsie co jes ako kolko toho jes.

mackousko

Evul a Klifon kvalitna rada riad sa tym a urcite schudnes len to chce cas, pevne nervy a odhodlanie aspon ake som mal ja.(z 90kil na 70kil).

evul

Za mesiac sa da schudnut tak max.4 kila, ked to nechces nabrat naspat. Co znamena, ze za 2 to bude 8 kg, ze 3 12 kg...atd. Poradim ti - www.chudnutie-ako.sk. Chudnem podla toho a som veeelmi spokojna, nemusim sa trapit nezmyslami ako "vecer nejest", kvoli ktorym sa aj tak nakoniec priberie, lebo strasne spomalia metabolizmus. Skuste ;)