Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Schudnut do mesiaca

lucianne

ja beham tri krat do tyzdna mam tanecnu dva krat a este chodim peso domov co je pol hod. ....beham asi dva tyzdne ale stale nic ale ja pravda ze jem normalne...vsetko...mne ani nejde o vahu ale o cm zo zadku aspon pat cm...alrebo tri a aj z brucha....poradte...diky

suvada

5 kil do mesiaca moze zhodit naozaj kazdy. a nemusis pri tom ani hladovat. 6dni v tyzdni cvic a jedz iba kvalitne potraviny 6 krat za den v malych mnozstvach. navecer hlavne bielkoviny, rano zase viac sacharidov.

lulinka001

anabel: pribrala som 10 kilo a uz rok sa ich nemôzem zbavit. schudla som 4 kilo, pravidelne cvicim upravila som stravu ale aj tak nemôzem schudnút tych dalsich 6kg.mam len 18rokov myslíte ze by mi REDUKTIL pomohol???dakujem

izabelka

ok ked tak chces schudnut tak ti dam moj osvedceny recept na ranajky celozrny chleieb s maslom a sunkou a zeleninou potom ak si velmi hladna jedz kazdu hodinu neake ovocie jablko hrusku slivky , pomaranc na veceru si daj ktoru budes mat najneskor asi o 6 tej daj si zeleninu bud zo syrom myslim surovu ako je paprika rajcina uhorka alebo si daj , rybu ale robenu na vode vegete a trochu masla alebo si daj zeleninovu polievku a striedaj tieto veci inak sa ti to zunuje a mozes jest aj zemiaky ale tiez iba zo zeleninou ako prilohou ale nie hrach a kukuricu takze uz je na tebe aky jedalnicek zvolis mne toto pomohlo ja som chudla s 58 na 53 za mesiac takze neviem aku vahu mas ty tak vela stastia

betka20

ja som citala na nete ze na chudnutie je priblizne 5500kj vhodny a tym zhodis 5 za mesiac. ale tych 5500je namna vela

fraisee

beta,pri tych vasich blbych dietach stejne zhodite len vodu, svalstvo a minimalne percento tuku. cize ZHODIT 5 kg TUKU za mesiac je FAKT zavideniahodny vysledok ak ovsem niekto nevazi 150kg

anabel

Mala som 78 kg pri vyske 160 cm. Pomocov REDUKTIL som naozaj schudla 10 kg za mesiac, odporucil mi ho moj lekar. Je na lekarsky predpis a pouziva sa len u pacientov s vysokou nadvahou. Mam 48 rokov a v mojom veku uz nie je take lahke vahu zredukovat. Samozrejme ze k tomu treba aj upravit stravovanie a trosku sportu. Ja ho mozem len odporucat, a podla mojho lekara nema jojo efekt, co mozem aj potvrdit. Vedlajsie ucinky som nepocitovala ziadne, len som nemala chut na jedlo, a o to vlastne ide. Stoji okolo 1500 Ks, 28 kapsul.

mackousko

betka20 je rozdiel schudnut cisto v tukoch 5 kilogramov alebo svaly, tuky a vodu. Pocitam ked si schudla 10 kilogrtamov tak prevazna cast stoho to bola voda potom svaly a nakoniec tuky.