stale sa tu opakuju temy o manzelskej nevere. zeny sa pytaju, preco su muzi neverni, nechapu to, nechcu to nejako stravit. lenze pravda je zial taka - nic take ako verny muz neexistuje. a nic take, ako muz, ktoreho na zene zaujima nieco ine ako sex, tiez na zemeguli nenajdete.zeny toto nechcu prijat, preto ustavicne robia chyby vo vztahoch s muzmi. a je tu este jeden neprijemny fakt: keby neboli zeny, ktore su ochotne spavat s muzmi inych zien, neboli by ani neverni muzi. to je to stare zname: ked suka neda, pes neskoci. ved v prirode je to tak isto. a muzi su prilis primitivni na to, aby si mysleli, ze su nieco viac ako zvierata. im sice stale z papule visi uslintany jazyk a snoria na vsetky strany kde je ta akuratna suka, ktora roztiahne, ale pokym ju nenajdu, dovtedy si nevrznu. take je to jednoduche. takze sa nemozno divit manzelkam, ze na tie suky nadavaju, ved bez nich by ich ko-ko-ti sedeli doma pri telke alebo si lestili vtaka niekde v hajzli.
a teraz ma mozete chlapi poriadne zdrbat, ale ti, ktori ste zenati a myslite si, ze kecam, si najskor dobre zacrite do svedomia.
Neexistujú verní muži
mam vlastnu skusenost s nevernym otcom, bratom aj manzelom. takze suhlasim s A-Z-kou v tom, ze 1. muzi su promiskuitni. 2. maju zaujem o sex s inymi zenami, nielen s vlastnymi. 3. keby sa nenasli take zeny, ktore su schopne s tymi zenatymi spavat, tak by to mali muzi podstatne stazene.
nesuhlasim ale s tym, ze to treba akceptovat a nic sa s tym neda robit. da sa: viac sa o seba starat a byt pritazlivejsia, nevyvolavat doma zvady, ale snazit sa niekedy pochopit aj muza. byt mu viac priatelkou ako protivnikom. a hlavne - dohodnut sa na pravidlach, aby manzel vedel, co som a co nie som ochotna tolerovat. ak nie som ochotna tolerovat neveru, potom po jej odhaleni treba manzelstvo ukoncit a nie robit stihacku a sledovat muza na kazdom kroku, ci zase niekde neznuchava.
to ze idem solo, znamena len ze nemam partnerku, nie ze som spolocensky odrezany :), mam kamaratov ktory so mnou zdeilaju zaluby, aspon vacsinou, a ked zrovna ti nie, tak sa najdu dalsi ktory maju podobne zaujmy, sak svet je plny ludi :) btw vela hobby mas takych ze zacinas sam, ale tam postretas novych ludi. napr. taky box, prihlasis sa sam na treningy a postupne spoznas novych ludi co ich navstevuju tiez. jedine to cestovanie je take...
Osobne mam dojem, ze Azetka tu hodila extremny nazor len kvoli tomu, aby sa citila dolezita a ze sa o nu niekto zaujima, aby pritiahla pozornost. To co napisala nema ani hlavu ani patu. Fakticky obvinila muzov z niecoho, co sice zcasti funguje, ale doviedla to do absolutneho a zbytocneho extremu. a potom k tomu (aby sa nepovedalo) pridala aj zeny, lebo bez nich by ti muzi nemohli tak hresit.
Nestoji za odpoved a reakciu toto.
ludia no tak ja neviem, ale niektori ste sa uz tak vzdialili od reality, ze sa tie blaboly nedaju citat.
zivot je taky, aky je, zeny su casto strigy a v mnohych pripadoch aj obetave a citlive bytosti, muzi su zvacsa promiskuitni a na sexe im zalezi viac ako zenam, mnohe manzelstva stoja za hovno, ale su aj take, ktore to dotiahnu spolu az do krematoria.
rozvodovost je strasne vysoka, pretoze ludia ziju v iluzii, ze iba ten, s ktorym sa rozvadzam je chuj alebo skatula, ale po nom si najdem poklad a stvorim bahrajnsky sultanat a vsetci budu happy. nikomu sa nechce opravovat ten konkretny krivkajuci vztah, ale v podstate je kazdy z nas svojim sposobom aj tak paknuty.
tu nepomozu ziadne manzelske poradne, mozno by nebolo zle uz v skolkach zacat deckam vtlkat do hlavy, ze muzi a zeny su skratka dve rozdielne pohlavia a spolu dokazu fungovat len ked su obidvaja ochotni ku kompromisom.
"Pretoze: zenu si vazi ako ideal, vzor, a nezavisle na tom, ci jeho zena za nieco stoji, nepodvedie ju, pretoze by posvkrvnil zenstvo ako take. A to proste neurobi "
Toto je taka sprostost ze az...to si nebol uplne cisty ked si to pisal :)
hovori sa, ze s kym si, taky si. ludia sa obklopuju ludmi, ktori su im podobni. tak to o tebe potom nieco hovori vemeno, ak ine zeny nepoznas
Možno je to len vec pohľadu, a s tým ti nepomôžem. Alebo je to prostredím, a prostredie sa zmeniť da. Som sice presvedčená, že poznám ženy, ktoré také nie su, možno ale z tvojho pohľadu také su, lebo mas pocit že každá z tych žien by ťa chcela len využiť. Je fakt že ženy maju voči mužom velke očakávania. A mnohé dnešné ženy sa nielenže nevedia o muža postarať, navariť, pomojkat, vypočuť, pochopit, ale stale nieco vyžadujú a su hystericke, sebestredne a vypocitave. Ale poznám aj ženy co úprimne ľúbia svojich mužov v dobrom aj zlom. Vsetky su však zadané :)
ten posledny bol odo mna.
Grape,
no bohuzial ine nepoznam. Ak o nejakej vies, tak napis, lebo ja som inu nevidel. A ci je moj zivot peklo? No raj to nikdy nebol, ale robim, co mozem.