zdravim, ake tazke je podla vas zohnat pracu kamionistu s ukoncenym druhostupnovym pravnickym vzdelanim, vek 27, job v statnej sprave (vydavanie rozhodnuti v spravnom konani, vedenie pojednavani a veci s tym spojene) pokrocila anglictina, mierne pokrocila nemcina samozrejme s vodicakom na kamion a operovanymi ocami kvoli kratkozrakosti?:P ma dakto info alebo podobnu skusenost? vdak
Praca kamionistu
beskyd, presne ako pises, to zacinanie od podlahy ma urcite caka co chvila..
zaujimalo by ma este ako ta napadla praca kamionistu? mozno v tom vidiet,ze chces spoznavat ine kraje, trosku cestovat, alebo len vypadnut z BA..
2 beskyd jj to mas pravdu ze j eto tazke... pritom si mohol studovat nieco ine ... a to ine studium by bolo pravdepodobne o dost lahsie ako pravo...
javor, jasne, myslel som to vazne.. akurat vsade chcu prax... teda prax na kamione aspon rok co som pozeral inzeraty... keby som zohnal taky flek tak mam pravo na parkoch, toto co robim stoji aj tak za prd, a vobec, dost roboty za malo penazi, pomerne uzky zaber----> neperspektivne + mame nad sebou odvolaci organ ktory ti zrusi skoro vsetko kde uznas vinu a je tam trocha zvucnejsi pravny zastupca lebo sa boja zaloby + praca s ludmi ktorych by clovek inak rozhodne nevyhladaval a kopa dalsich veci vratane nie optimalneho zarobku, nie optimalneho prostredia pre zivot (BA) a pod. takze na pravo by som sa vysral rad akurat ide o to ze ked vies pravo a venoval si sa tomu, nemas povedzme technicke zameranie, IT, nemas skusenosti v inych veciach kde ma kazdy pred tebou uz obrovsky naskok vratane kamionov a vsetkeho ostatneho kde v konkurencii s tymi co tie sksuenosti maju nikoho nebude zaujimat ze si sa po nociach ucil, praxoval, v praci sa snazil, makal, chvalili ta, to vsetko je nula bodov a zacina sa od podlahy ak vobec nieco dostojne mimo toho fachu clovek bez znamosti najde co je teda v tejto republike celkom dost o drzku.
2 lost presne tak podla mna je najhorsie ked robis stale to iste... chce to zmenu...
Beskyd: ja som si myslel,ze fakt zartujes touto temou, ale ty to myslis uplne vazne, k pravu sa uz nechces vobec vratit, resp. nenaplna to?
2 lost jj je to cestovanie ale aj tak uvidis len dialnice... a nic ine.. podla mna na chuja...