zdravim, ake tazke je podla vas zohnat pracu kamionistu s ukoncenym druhostupnovym pravnickym vzdelanim, vek 27, job v statnej sprave (vydavanie rozhodnuti v spravnom konani, vedenie pojednavani a veci s tym spojene) pokrocila anglictina, mierne pokrocila nemcina samozrejme s vodicakom na kamion a operovanymi ocami kvoli kratkozrakosti?:P ma dakto info alebo podobnu skusenost? vdak
Praca kamionistu
beskyd, poznam jedneho mladeho muza (ca. 35r), ktory zanechal pracu vo firme, robil v IT-sektore, v teame a mal dost problemy v kolektive, tiez introvert,samotar, zil a pracoval v meste (nie BA,ale tiez väcsie mesto), ruch, stres, no jedneho dna sa zbalil a uz nejaky ten rocik zije a pracuje vo Vysokych Tatrach, bol tam na nejakej chate, isty cas opravoval vleky :-), teraz sa venuje stavbe eko-obydli, je neustale v prirode a zije sa mu podstatne lepsie, ozil, ozdravel, dari sa mu, sice nema vela penazi ale ako on vravi, ma podstatne vyssiu kvalitu zivota
2 beskyd mozno by si mohol skusit nejaku pracu typu strazca majaka :) aj ked neviem ci take este existuje... v dnesnej dobe ke dmas net to moze byt dost pohodicka...
beskyd, ja ta chapem, vlastne mas po krk hlavne ludi ako takych
vsak si tu pracu na kamione skus, uvidis, ci je to to, co ti pasuje a daj echo
:) maoam, tiez nie je statna sprava ako statna sprava, aj ja mam veduceho, dokonca dvoch, oddelenia a odboru a ti tiez nie su vzdy dvakrat chapavi... pre vydanie rozhodnutia su zakonom stanovene lehoty ktore nie je tak lahko dodrzat ked mas kvoli nedostatku ludi (nie je ich z coho zaplatit lebo peniaze v tomto state chodia skor na predrazene verejne obstaravania, nakupy tovarov a sluzieb od spriaznenych firiem za premrstene ceny, giganticke odstupne pre vyvolenych v statnych podnikoch, premrstene statne dotacie na sprostosti typu web stranka SNG, davky pre parazitov a podobne) kvantum spisov na stole a len male percento z nich sa da vybavit okamzite jednym ukonom, potom sa clovek natahuje s policiou, casto s postou pri dorucovani, dopisuje si s x firmami a uradmi ktore casto kaslu na to, lehoty bezia, clovek dava poriadkove pokuty kde sa zase kazdy odvola ze nikto za nic nemoze, vsetko sa natahuje a ide to na nase triko pochopitelne lebo my rozhodujeme a zodpovedame za vsetko. na ustnom pojednavani treba riesit x ludi, casto konfliktnych, neprijemnych, viest to pojednavanie tak aby clovek vedel okamzite reagovat na vsetko zachovavajuc prava a dbajuc na povinnosti ucastnikov konania, svedkov atd., spisovat pocas pojednavania zapisnice a to sam bez zapisovatela a akejkolvek pomocnej administrativnej sily takze na vsetko od tlacenia obalok, nahadzovania vsetkeho do elektronickej evidencie, kopirovania spisov cez cely ten proces az po vyznacovanie pravoplatnosti rozhodnutia je jeden clovek. a to este treba trpiet kadejakych vychcalkov a ich pravnych zastupcov, ludi dotieravych, otravnych, arogantnych ..a ked nahodou vydam po tom vsetkom x stranove rozhodko kde uznam vinneho nejakeho hajzlika alebo sliepku so zvucnym pravnym zastupcom, odovodnim to na x stran ..tak mi to odvolaci organ aj tak vrati na nove konanie kedze sa boja pripadnej zaloby a hrozby uhrady trov v pripade uspechu zalobcu na sude. takze pocit marnosti strieda pocit chaosu a nechuti do vsetkeho, otravenosti z celej tej prace, z ludi, prostredia, platu a zivota ako takeho a kedze mam rad cestovanie, dialky a som v zasade samotar tak mi praca kamionistu pride ako fajn riesenie hoci som na to mohol mysliet aj pred nastupom na vysku asi:/
2 veves ako je to s platenim? sa plati na kilometre? alebo je nejaka pevna sadzba plus tie KM? a co hodiny ? a co ked ho odmietnu vylozit a caka dva dni? tie su zaplatene?
2 sweater* jj aj kebyze bol na dobrom fleku a kamionista je horsia praca... tak ta nespokojnos tma je a urcite by mal skusit nieco ine... potom mozno pochopi ze mal predtym dobru pracu a mozno sa mu bude ta druha pacit viac... kazdopadne vzdy lepsie ako robit to iste a byt nasrany...
veves, pekny opis :-))
sweater: ved mu viaceri napisali, nech to kludne vyskusa, ale pytal sa na nazory, takze je skor pozitivne, ze mu ludia napisu, ze je to aj o strese, o dlhych hodinach, natlaku, nepohodli, hrozbe okradnutia, debilnom sefovi atd.
aj tak zazije mierny sok, ked sa presunie z kancelarie statnej spravy do sukromneho sektoru, kde to bezi dost inak...
naco ho odhovarate? proste mu jeho terajsi stav nevyhovuje, praca ho nenaplna, nech uz je to z akehokolvek dovodu, mozno sa osere a spravi chybu ked sa ku kamionistom a mozno aj nie, mozno to bude najlespei rozhodnutie ake kedy urobil, to nikdy nezisti pokial sa bude len bat stylom co ked... len beskyd jedna rada tebe, bud pripraveny nato ze to raz mozes hodne olutovat, netusim ako to funguje v tvojom fachu, ci by si si nasiel nejaku slusnu robotu keby sa naspat vratis k pravu, ale pokial citis ze ta praca a ten zivot ktori vedies ta robi len nestastnym, nicim inym ako zmenou sa z toho nedostanes, ako hovori reklama na google zivot je hladanie... :) pre kazdeho niecoho ineho ale v podstate to plati komplexne na vsetkych :) tak good luck chlape
no a od Nemecka na zapad vecer treba davat pozor na naftu aj seba, niekedy sa okolo budu obsmietat ludia s bakulami. hlavne v noci. prostitutky su ich predlzena ruka, tak sa nenechaj zabavit v kabinke, zatial co ti cucaju naftu alebo prepichuju kolesa:)Lidl sa stane tvojim kulturnym vyzitim:)
no praca kamionistu:D sorry za sarkazmus, ale otec to robi dlhe roky, takze mi pride ako blaznovstvo vobec nad tym uvazovat ale ak mas na to svoje dovody, budis...
v sucasnosti vela firiem vezme aj ludi bez praxe i ked pisu nieco ine, najkor budes cestovat vo dvojke s niekym inym, pripadne napis do zivotopisu ze mas skusenosti a postavia ta pred kamion ako mojho otca ked zacinal a trocha si vymyslal:D nastastie sa v autach vyznal trocha. no, ak by predsa chceli len skusenosti, zacni s malotonaznym jazdit.
co sa tyka tych oci, je tam povinna zdrav. prehliadka, takze ti posudia sposobilost na kamion + psychotesty.anglictina ti bude zvacsa na prd ale nemcina sa zide. no na cestach raz zistis, ze sa dohovoris aj po spanielsky:D najst solidnu firmu bude asi najvacsi problem. niektore sa zdaju byt fajn, skutocnost je ina, treba sa pytat ludi co tam robia. ti to samozrejme mozu zatajit aby niekto nastupil a nemuseli miesto planovanych 4 tyzdnov jazdit zase v kuse 8. nuz a solidnost v kamionovej sfere znamena vyplata do 3 mesiacov.
treba mat dobru orientaciu, pretoze navigacia je schopna ta zaviest do centra Pariza cez historicke kachlickove namestia, zvladat stres a krotit nervy, napr. ked ta v piatok o 15.45 odmietnu vylozit lebo o 15.30 koncia i ked oficialne az o 17h. takze tam niekde sedis cely vikend, ak mas stastie tak aj v pondelok cez sviatok. niekedy bez vody a zachoda, filmy na notase ta po case prestanu bavit. dispecer je zvacsa hovado, ktore nema ponatia o tom kolko taka cesta trva naozaj a ze nemozes nalozit viac ako je povolene:) takze ta nahana a jazdis pretazeny. capnu ta policajti, solidna firma zaplati aspon cast pokuty. dojde ti nafta, pokazi sa nieco, cakas par dni kym pride kolega alebo servisak to pozriet. cim stracas samozrejme km. a tak no. skus:)