poznate prosim takeho, co aj na dialku vidi a lieci? Ale prosim nie nejakeho sarlatana draheho a ani ma neposielajte psychiatrovi, lebo uz som bola u dvoch a stale chodim a mam pocit, ze tie lieky neznesiem, hoc som bola trpezliva a vydrzala zaciatky, ale dalsie nove lieky uz sa bojim brat..Dakujem.
Dobry liecitel na psychicke problemy
život je o životě samotném.Aby jsme jako druh nevymizeli:-)ale to platí všeobecně.Jde to pozorovat na vlastním těle.Když se narodíme už máme v sobě hotový koktejl všeho abysme přežili.Když jseš do půberty cítíš na sobě velkou sílu, každej je blbej jen ty jsi ten nejchytřejší.Je to zapotřebí,abysme měli dostatek odvahy abysme opustili rodiče,osamostatnili se a založili rodinu.(jde o děti)Každý žena to po porodu ucítí, dostane celou hormonální sprchu a najednou má v hlavě jasno a vidí,že až ted má její život smysl.Když děti vychováš,prožiješ naposledy body language :-)Tělo ti říká,že jsi udělal co máš a jseš na světě už zbytečný.A co dělá vědomí?Asi se zase vtělí znova do nějaké narozené duše, snad s tím aby jsme byli lepší.Říká májská kultura.Kdo ví?Prý známe celé naše DNA a jen pětina z ní je k něčemu a zbytek je genetický odpad.ANO -NE?Kdo ví:-)A mozek? co ukrývá těch zbylých 90% mozku:-)kdo ví :-)Je zapotřebí žít ted a hned druhou šanci už nemáme:-)
Jediny koan, nad ktorym sa oplati rozmyslat je to, preco sme tu a teraz?
Treba sa hybat, lebo vsetko sa hybe. Podla mna existuje iba vedomie, ktore zije vecne a ktore nevie o tom, co robilo predtym...
Ďakujem. :o!
Anjelík má pravdu,vím to
Číňané ve svém pátrání po „elixíru nesmrtelnosti“ prozkoumali všechno kolem minerálů, bylin, různých léků a jejich kombinací.Až Taoisté tohle umění dovedli k naprosté dokonalosti.
Vnitřní energii kterou nazvali čchi, myslím a jeho střed je někde pod pupíkem.Popravdě jsem se s tím nikdy nedokázala ztotožnit,Bála jsem se, že ztratím nad sebou kontrolu tak moc, že jsem od těhle témat utíkala.A když už tady všude možně vypisujem, "nebojte se!"Je teď řada na mě abych překonala strach, pochopila jak tyhle síly v sobě najít a aktivovat je.A neměla jsem žádný pocit, že mě poučuješ,nebo něco takového.Bylo to určeno mě a přesně tak abych pochopila.
Mám chuť tě vzít k těm svým koním abys i ty viděla jakou energii svobodně chované koně mají.Když jsi tak vnímavá porozumíš hned.To není o kydání hnoje, ty koně jsou celý rok venku a dělají si co chtějí, je v nich svoboda, ale samozřejmě i moje výchova.O hnoji ani nevím, to se starají sousedi, vyklízejí to tam, vodu od jara do podzimu nosí sousedi v kyblících 150l, já bych umřela.Když na to zrovna nemají sousedi náladu,můj přítel to denně kontroluje tak naloží do vozíku 2 barely s vodou a vyveze jí nahoru. Je tady mnoho koní asi 15 kusů, ale lidi milují ty naše.Jsou vychováni tak aby ani náhodou neublížili.Takže tam k nim s mojim souhlasem chodí s dětma krmí,posadí dítě na koně a všichni jsou spokojeni.Jsou to lidé jak tady mi lidi říkají z vyšší vrstvy.Každý jeden z nich si šmahem ruky může koupit koně a dát si je k těm svým bohatým barákům ale oni nechtějí, na co by se starali mají dost starostí s podnikáním a vyděláváním peněz.Ale nemusejí to dělat a přesto, se o ně starají:-) Říkám tomu opozice myšlení:-)Na pár dní jsme je dali pryč z louky, aby se tráva mohla vzpamatovat.Denně když chodil můj tak se s nima střetával a oni chtěli mít koníky zase nahoře.Můj jim vysvětlil, proč tam nějakou dobu nebudou, tak přišli za nim k nám domů,že trávu kterou sekají na těch svejch drahých traktorech, budou nosit průběžně koním aby měli každý den zelený :-) Tak jsme nakonec dali koně zase zpět a oni jim opravdu každý den dovezou kupu zeleného z těch jejich honosných zahrad:-)Ona ta příroda má opravdu kouzelnou moc :-)Natočím ti je a šoupnu ti sem odkaz na youtube
Ovečka, :o))) Tiež som niečo podobné zažila a tiež som nechápala. :o) Ale nechcem byť zase za povýšeneckú. ;o) A si predstav, tiež nafigu trávenie a pečeň. :o)))
to bola velmi hlupa maserka, ze ta hned neodhadla.
nj ja by som to ale nedokazal s kamennym ksichtom asi by som sa pritom posral od smiechu. RAz moj tatko prenajimal jednu miestnost nejakej maserke a on aho chcela silou mocou masirovat tak poslal mna :-D a ked tam na mna vytiahla prutiky tak som sa skoro posral od smiechu. A zacala davat tie svoje ze nemam v poriadku travenie a pecen a ze moc posilujem ze mam moc velke svaly ze je to nezdrave a podobne kecy. Myslim ze nemusim hovorit dvakrat ze viac som tam nebol :)
No ak ti leží na srdci blaho pacientov, sám by si sa mal stať liečiteľom. Zmluvy uzatvárať vieš a to liečenie je hračka. ;o) To ani zalievať nemusíš a nič nikam pichať. ;o)