poznate prosim takeho, co aj na dialku vidi a lieci? Ale prosim nie nejakeho sarlatana draheho a ani ma neposielajte psychiatrovi, lebo uz som bola u dvoch a stale chodim a mam pocit, ze tie lieky neznesiem, hoc som bola trpezliva a vydrzala zaciatky, ale dalsie nove lieky uz sa bojim brat..Dakujem.
Dobry liecitel na psychicke problemy
no tak ze ked som psychicky v pohode tak nepotrebujem strom aby ma do psychickej pohody dostal za nejaky uplatok.
nie ja som psychicky relativne v pohode :)
zaujmave ze mne este ziaden strom kontrakt neodmietol :-D
velmi dobre liecit vedia stromy, ja to sice poznam hlavne na fyzickej urovni (cerpavam z nich energiu na turistike, pekne ukotvuju, co je najma vo vyssich horach prinosom), ale tak pomoct mozu snad aj psychicky chorym.
len ich treba slusne poprosit a ponuknut im na zdielanie nieco svoje.
vacsina z nich bude s kontaktom suhlasit.
fakt iba par krat v zivote sa mi stalo, ze to nejaky odmietol.
Anjelik máš pravdu ve všem co píšeš, musím na sobě pracovat a hodně se o síle energii naučit.Ona mě ted když už se mám jak prase v žitě, nějak dostihla minulost a všechny ty rány a ubližování vylezli na povrch a pletou se mi do života.Myslela jsem si mylně, že už to mám všechno za sebou a vyřešený a ono ejhle!Omlouvám se ti, jestli jsem se tě nějak dotkla nebo ublížila.Musím všechno přehodnotit a zaujmout k tomu jiný postoj a hlavně pracovat se sebou. Budu na tom pracovat. A děkuju ti!
je 21. storocie. Ziadny liecitel ktory vam posle 8kW neidentifikovatelnej energie vam nepomoze. Zbytocna strata penazi.
Jedulka, sila a schopnosť liečenia je priamo odvislá od čistoty a poznania bytosti,ktorá to liečenie uskutočňuje. Tá pozitívna energia sa nevytvára, tú v sebe proste máš a ak vieš, ako to funguje, vieš ju preniesť na toho druhého a *liečiť * ho. Nie je na tom nič záhadné, len je to obrovsky ťažké, vo svete podnetov zostať čistý a nezasiahnutý, lebo iba tak zostaneš v stave, ktorý následne lieči toho druhého. :o) Aj seba dokážeš vyliečiť, keď sa dokážeš ovládať, svoje nálady, emócie a vášne. Ovládať svoju dušu. To všetko ostatné je iba nápomocné. Tak ako sa *ovláda* príroda, nauč sa ovládať aj samu seba. Potom sa uzdravíš. :o) Ovládanie znamená zbytočné nereagovanie na podnety z okolia, či už od druhých, alebo zo samej seba, z tvojich vlastných spomienok a z nich vytváraných predstáv. nebyť hrdá na to, že si každému *dala, co proto*, či ako sa to povie, ale že si to ovládla a pochopila, že každý je nejaký, nie vždy taký, aký by podľa nás mal byť. :o)
este davnejsie robila albertova prednasky aj o cerpani energie ktora je vsade naokolo. chodila som tam aj ja a bolo to vyborne. nie je to ziadny zazrak a takyto pozitivni ludia nie su nic mimoriadne. len vedia tu energiu do seba nasat a potom ju posielaju dalej. ale uz to nerobi, uz sa venuje len svojim pacientom. uz neni najmladsia a asi to uz nestiha.