poznate prosim takeho, co aj na dialku vidi a lieci? Ale prosim nie nejakeho sarlatana draheho a ani ma neposielajte psychiatrovi, lebo uz som bola u dvoch a stale chodim a mam pocit, ze tie lieky neznesiem, hoc som bola trpezliva a vydrzala zaciatky, ale dalsie nove lieky uz sa bojim brat..Dakujem.
Dobry liecitel na psychicke problemy
Ahoj Lívia.
Chcem Ti napísať, že ja sama mám problémy psychického charakteru, ktoré trvajú už skoro 15 rokov. Liečim sa na psychiatrii, beriem antidepresíva a bojujem.
ked som ochorela tak všetko išlo veľmi pomaly, čakala som viAC od liekov, lekárov. preto som sa aj ja sama vidala v tom čase cestou ,,liečiteľov,,.
Bola som u niekoľkých, vyhodila som extrémne sumy penazí a dodnes som tam kde som bola na začiatku akurát som sa naučila bojovať a žiť. Viem si sama prisôsobiť lieky, viac si rozumiem.
Ale jedno je isté toto je hlavne na tebe na boji so sebou samou ver, že zázračný liečiteľ ktorý pomôže neexistuje ak ho náhodou nájdeš tak Ti budem držať palce. Buď však opatrná pretože si teraz zúfala a podľahneš ľahko každému. Ver mi , že aj Ti to všetko zvládneš akurát to potrebuje trpezlivosť a veľa sily.