Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka a ja

Príspevok v téme: Kamarátka a ja
Jefitto

Tak, myslím, že nadišiel ten správny čas, aby som sa aj ja podelil s jedným mojim problémom. Budem rád za každú dobrú radu ;)

Ide o to, že milujem jednu kamarátku. Ona o tom vie, ale nechce ma a má iného pichača. Problém je ale inde.

Konkrétne tam, že ešte nikdy som necítil k žiadnej žene to, čo cítim k nej. Mal som 2 bývalé, ale nedá sa povedať, že by som ich miloval. Tak samozrejme, som sa tak snažil tváriť a možno som si to aj nahováral, ale to je všetko. V podstate som s nimi chodil za to, že sme sa kvalitne olizovali a mňa to veľmi bavilo.

Ale táto žena teraz, je úplne iná. Proste som rád, keď ju len vidím. Dal by som za ňu všetko. Za jeden jediný jej dotyk by som obetoval predkožku (blbé prirovnanie :D). Je to v tom stave, kedy by človek neváhal v jednom momente obetovať svoj život, aby ju urobil šťastnou.

Čo sa týka nášho vzťahu: Sme kamaráti odjakživa, minimálne takých 15 rokov sa dobre poznáme, chodíme vonka, na spoločné chaty. Nikdy som ju nevnímal, že by pre mňa mohla byť niečo viac. Ale časom sa to u mňa nejako tak vyvinulo, že to je proste najviac.

Ohľadom prejavov: Na začiatok treba povedať, že som s ňou nikdy nič nemal (hoci po tom túžim), nikdy sme si nedali pusu, nikdy sme sa nedržali za ruky, ani nič podobné. Raz za čas sa objimeme a to sú pre mňa najkrajšie okamihy v mojom aj tak už dosť bezcennom živote.

No a prečo ju vlastne tak veľmi milujem? No to presne neviem. Nie je nejaká škrata, ale nie je ani kráska, ale to mi je jedno. Mne sa páči taká, aká je. Pre mňa je dokonalá. Keď vidím ten jej optimizmus, ako sa pozerá na svet, aké má vzťahy so súrodencami a s rodičmi, ako s každým vychádza dobre atď... toho ja proste nebudem nikdy schopný.

Najväčší problém je ten, že nemám komu o tom povedať. Nemám kde vydať zo seba všetok ten smútok, ktorý v sebe nosím. S rodičmi sa o takýchto veciach v mojom veku baviť nemienim (a vlastne som sa ani nikdy nemienil). Súrodenci sú odomňa mladší, takže s nimi by to bolo tiež na hovno. Kamarátov mám poväčšine úchylov, čo mi poradia, že sa mám na ňu vysrať a radšej mám ísť súložiť do bordelu. Za také rady im vyslovujem úprimné pánboh zaplať (tvarda ironia). Mám ešte najlepšiu kamarátku, ktorej môžem povedať všetko, ale aj tak sa to nie vždy dá, nakoľko má dieťa a musí sa starať hlavne o neho. Keď napíšem niečo smutné na fuckbug a vidí to ta moja vysnívaná, tak je len smutná, že mi dojebala celý život, čo v podstate nie je pravda, lebo som si ho dojebal sám. Takže prepáčte, za moje výlevy, ale ten cit je silnejší ako hocičo v mojom živote. Proste priorita číslo 1, najvyššie miesto v rebríčku zastáva u mňa táto jedna žienka. A ja neviem čo s tým. Respektíve neviem, ako sa s tým vysporiadať...

kukucka25

jooj chlapci, co by som ja dala za to, aby o mna niekto takto bojoval..:D.....ja mam zase opacny problem....ach jaaaj

jozky

som na tom podobne ako ty, len s tym ze tu babu poznam necely rok ale tiez som zistil ze to je holka aku som si vysnival, zamiloval som sa do nej a (a mozno az prilis) rychlo som jej dal prve pusy, chvilu sa to tahalo a pred par dnami mi povedala ze ku mne neciti co ja k nej a ze mi nechce davat zbytocne nadeje a trapit ma ale ze by nerada prisla o mna ako kamarata.. som z toho dost v pici takze chapem tvoje pocity ale nemozem si pomoct, neviem ako ty ale ja o nu idem bojovat aj dalej mozno ma to raz polozi a dovedie do hrobu alebo raz sa to v nej prelomi a budem najstastnejsi na svete ;) risk ktory mi za to stoji.

Jefitto

Však som jej napisal všetko čo citim. Dokonca niektore veci som jej aj povedal, ale niektore len napisal (lebo ma vtedy nenapadli). Zase nie sme spolu denne, aby ste si nemysleli, ale aspoň tak tri-štyrikrát do týždňa sme. Je to celé také nahovno. A miestami mám pocit, že keď jej napríklad napíšem, alebo jej zavolám, či nejdeme kuknuť dajaký film a tak, tak mám z toho taký blbý pocit... že ju to musí ešte viac zosmutňovať...

kukucko

Hm, povedz, napis jej pravdu, co k nej citis a bud stale neoblomny pri dobijani jej srdca. Tak je to spravne, muz musi stale a isto dvorit zenskej, co sa mu tak velmi, velmi paci, ze by i zivot dal za nu. A to bez rozdielu, ci Ti prejavi pochopenie alebo odmietnutie, lebo pre lasku to stoji za to. Raz, raz to cele spravne pochopi i ona a ked jej znesies i modre z neba urcite sa Ti podda. Lebo laska tu nie je stale a nie je vecna. Stale sa rodi, meni svoju intenzitu i zanika. Mozno, ze raz objavis niekoho, kto Ta bude silnejsie pritahovat ako ona. Lebo tak to vacsinou v zivote chodi.

Jefitto

Zle som to pomenoval... neni to pichač, ale proste jej frajer. Takže nepichaju. :D
Ale aj tak je to na riť. A s nim to netiahne nejako dlho, maximalne tak mesiac- dva. Ale myslim si, že je to proste jedno
Čo sa týka failbugu, tak sme pisali už aj tak dôverne, že musela z toho plakať... Lebo aj ja som skoro plakal. Je to troška ťažšie ako som to opisal...

sewie

je mi luto ale ked nema zaujem, nema zaujem....niekedy sa sice stava ze ked je chlap neodbitny tak zena zmeni nazor(u mojej kamosky to tak bolo a su zasnubeni)...ale...mozes ju aj odplasit uplne a stratit aj ako kamosku...ja si myslim ze by si to mal nechat tak....viem ze je to tazke-sama som to zazila, ale proste poobzeraj sa inde a zistis ze su aj ine! a MOZNO ze ked "stratis zaujem" a prestanes na nu valat velke smutne psie oci , konecne zisti ze ta nechce stratit...a ze by to mozno malo sancu...ako hovorim-MOZNO....kazdopadne ja na tvojom mieste by som sa na to vykaslala...uz som v takej situacii bola-nechala som to tak, zo zaciuatku to bolo velmi tazke-vidiet milovanu osobu s niekym inym, ale bola som tomu cloveku vzdy oporou a nakoniec som zistila ze su na okli aj ini:)

miselka007

No tak mas to dost tazke a hlavne ked ona vie ze ty ju chces ale ona teba nie. To dokaze cloveka dost zranit az na same dno... a s tym svojim pichacom to uz tiahne dlho? a maju dobry vztah alebo je to len jej pichac a nic viac? typujem ze mozno mate okolo dvadsat rokov lebo to tu nepises, ale tak skus ju nejak zacat zvadzat.. zenam sa paci ked su dobijane.. chodte do kina spolu, alebo na nejaku veceru, popripade obed.. k sviatku jej kup nejaku drobnost alebo len tak jej dones kvetinku... mozno to casom pochopi a zisti ze nie si taky neodbitny a ze mas naozaj o nu zaujem.. no a ked si pisete na FB tak preco si nenapisete taky doverny rozhovor? jednoducho jej tam povies vsetko co ku nej citis a ako sa citis ty ked vies ze ta ona nechce... a uvidis co ti na toto odpise..
neviem ako by som ti este poradila, mozno druhy tu budu mat ine nazory ale urcite ri drzim palce :)