Ahojte. S partnerom sa plánujeme odsťahovať do vyššie uvedených krajín. Preč z tejto organizovanej spoločnosti.... Neplánujeme sa vrátiť.
Aký máte názor vy na niečo podobné? Premýšľali ste o tom niekedy?
Veľmi rada si prečítam vaše názory, ale len ak sú nevýsmešné a seriózne ;-)
Ďakujem a všetkým prajem pekný zvyšok nedele ;-)
Útek z tejto civilizácie - Papua Nová Guinea, Laos, Kambodža, Malajzia...
A keď som pochodil celý svet, tak ešte sa zastavím u nás:
Európa skrachuje a poriadne schudobnie, najmä Juh a my - Východ. Západ si zrejme svoj štandard zachová (cez euroval nás obetujú), ale bude mať problémy s moslimskou imigráciou, ktorá sa po(čas) Arabskej Jari určite určite nezmierni. Ak sa bude krach príliš odkladať (čo sa úspešne darí), tak budú občianske vojny a krvavé povstania.
A v čase spomínanej tretej svetovej vojny by nám Rusi asi zastavili plyn a ropu (potrebovali by to na vojnovú mašinériu) a to by bol úplný koniec Európy. Západ by obsadili USA (v Nemecku majú Američania stále vojakov) a Východ Rusi, ale neviem, ako ďaleko by sa dostali a či by boje prebiehali aj priamo u nás.
Laos Kambodža a Malajzia - Celá oblasť nie je vhodná pre život - časté záplavy alebo vlny tsunami (to pre Malajziu). V Laose Kambodži navyše hrozí vojna kvôli napätým vzťahom medzi Čínou a Vietnamom. Taktiež očakávaný konflikt medzi Filipínami a Čínou by sa mohol preniesť do celého Juhočínskeho mora a to až k tej Malajzii.
Keď kvôli Sýrii alebo Iránu vypukne tretia svetová vojna, čo nie je až tak nereálne, ako by sa na prvý pohľad zdalo, tak celá Indočína bude frontovou líniou medzi USA, Indiou a Čínou.
Papua Nová Guinea vyznieva z tejto skupiny najlepšie, ale radšej by som si overil, aký je vzťah domorodcov s vládou, či tam nie je rozšírený islam (je to blízko to sused islamskej Indonézie, ale zdá sa mi, že tam islam nie je veľmi rozšírený).
Skús radšej Patagóniu v Argentíne alebo Aljašku, či šíre oblasti Kanady. Predsalen nový svet je nový svet (i keď drogové vojny v Mexiku či Kolumbii tiež nie sú nič moc, ale Patagónia a Aljaška sú ďaleko (od všetkého))
Možno ešte Nový Zéland, ale aj to by som si overil, lebo v osemdesiatych rokoch tam vláda robila fakt divné veci, tak dúfam, že sa k tomu nevrátili.
neviem ake moznosti sa ponukaju pre ludi ako mi, s nasim vzdelanim atd. ale ked vidis v tv tieto krajiny je tam na jednej strane krasna priroda, ale na druhu ludia su tam velmi chudobni, tak velmi ze si to len tazko dokazeme predstavit. ved skuste.. mozno najdete co ste hladali