asi mam syfilis

myska

ludia, hlavne baby, co tu hysacite s tymi vriedkami na genitaliach resp. v slabinach, ak to boli, praska alebo pri stisnuti vyteka tekutina...len klud a lekar:D s najvacsou pravdepodobnostou sa jedna o zdurenu zliazku, nic hrozne,dostanete na to ciernu smradlavu mast, ale aspon budete vediet,ze to nie je nic vazne, bezny zensky problem:)ale doktorka by kazdopadne mala byt:)

tom

Mam podozrenie na syfilis aj ked som s nikim nespal neviem ci je to mozne. Prosim nevie niekto kde by som sa mohol nechat otestovat v Kezmarku, v Poprade? Navstevoval som koznu lekarku, ale za nou sa mi s tymto diskretnym problemom nechce. Skusal som sa objednat u ineho dermatovenerologa no on ma odporucil na lokalnu koznu ambulanciu v Kezmarku. Dakujem

spiro

kde je prosim vas nejaka sukromna klinika alebo kde sa daju urobit anonymne testy na syfilis na vychdnom slovensku?adresu prosim.

fky

zdravim , dnes som si nasiel na penise cervenu gulicku asi 1cm :( ked som ju videl skoro som omdlel...strasne sa bojim ze ide o syfilis...pohlavny styk som nemal , je to mozne ?

jurinik

nic. bol som v presove na anonimne testy rozsirene a stalo to iba nieco okolo 400sk. personal je tam super vobec sa nemusite bat.

wicky

Ahojte vsetci.. citala som vase prispevky,skusim vam teda poradit hlavne tym co sa boja navstevy lekara. Som v biznise ktory si vyzaduje pravidelne kompletne testy.. uz si ich robim 4 roky kazdy mesiac. Podobna klinika ako v USA je v Prahe. Je to sukromnna venerologicka ambulancia na ulici Kartouzska 6. kompletne testy t.j kvapavka,chlamydie,HIV,zltacka A,B a syfilis stoja 2500 CZK, samotny syfilis 200 Czk.

meili

Ludia, chodte vsetci k lekarovi, neblaznite. Ak aj mate syfilis, zachytte ho v rannom stadiu, kedy sa da este uspesne liecit a nie cakat kym to bude uz beznadejne! Nechapem vas. Hanba je pre vas na prvom mieste pred vlastnym zivotom? Uvedomte sa!

kekenar

Pre syfilis je referenčné centrum v Košiciach,stačí ísť na odber krvi na kožné a odtiaľ ju pošlu do KE,