mam tak troxu obavyze mam syfilis ale neodvazim sa ist kudoktorke a neviem si to proste predstavit.mam problem sa objednat u doktorky ked mam normalny problem a nie este toto.neexistuje enjke miesto kde by mi proste normlane len zobrali krv a tak,ako v amerike?musi nieoc take byt
asi mam syfilis
neviem ci mam syfilis,na tvary aj pri suske mam take velke pupaky ktore mi hnisaju.co mam robit.
ludia,vy radsej dozeniete do krajnosti ako ist s tym k lekarom? zachytte to v rannom stadiu,kym to ide liecit a nie je to nebezpecne. len ci precitaj vsetky kontakty na nemocnice a vyber jednu. je to anonimne a nemusis sa nicoho bat. odber krvy nie je az taky strasny.
ako vypada ten vriedok ja mam taky,pri konecniku neni ho vidiert len si ho nahmatam citim ho tam
Neviem odkiaľ ste lidi, ale vo Fakultnej na Mickiewiczovej je perfektné kožné, čiže dermatovenerológia, kam sa chodí aj s vecami ako syfilis. Nevyzerá to tam veľmi pozitívne, lebo spomínaná nemocnica nie je Chicago Hope, ale lekári sú tam skvelí, najmä pani prednostka MUDr. Mária Šimaljaková je geniálna. Vtipná ale diskrétna, super, super.
je to prosim vas syfilis ked mam na genitaliach dlhsie take biele bodky aj na zaciatku z dola na penise? pls help
hej gigi ked ta už bolia klby tak to je už velmi zle ak ihned nepojdeš do doktora tak ta to v najbliších rokoch zloží a už na trvalo