Bojím sa, že si nenájdem vhodného partnera.

Príspevok v téme: Bojím sa, že si nenájdem vhodného partnera.
DzanaFX

Nie je to ani strach, alebo...Neviem, proste myslím, že si nebudem vedieť nájsť ľahko partnera kvôli tomu, aká som..Ľudia si o mne myslia, že si hľadám dokonalého muža, lenže to nie je tým...Ja hľadám niekoho, kto mi dá to, čo mi celý život chýba...A to je opora, láska, podpora a pod. Ľudia sa zvyknú rozvádzať a to ja nechcem, chcem niekoho kto dokáže fakt dávať skutočnú lásku, takí ľudia naozaj existujú (ja)...Ja som človek, ktorý vníma svet vnútrom a srdcom...Vnímam všetko inak, ako ľudia okolo mňa, neviem to poriadne vysvetliť, ale ja dokážem aj frabu vnímať, ako niečo fascinujúce a som dosť asi iná v tom všetkom, vzťah beriem naozaj vážne..Nechcem, aby to skončilo, preto do tho dávam celú "mňa"...Som niekedy zničená a niekedy zas veselá, inokedy potrebujem veľmi veľa rozmýšľať a stále sa nad všetkým pozastavujem a chcem sa o tom rozprávať...Ja som si proste vedomá toho, že všetko vnímam inak a bojím sa toho, že nenájdem nikoho, kto by bral život a veci ako ja...Neznášam ľudí čo sa vyvyšujú, nechcem ani nikoho, kto pije, lebo neznášam alkohol, nechcem ani aby fajčil, niekedy si myslím, že mám už len kvôli tomu vysoké nároky, ale vlastne to je asi tou skazenou dobou, že nájsť niekoho takého, je už výnimočné... :-( Mám úplne iné názory, ako ostatní ľudia na život, mám iné názory na všetko...Cítim si ako vyčnievajúca z radu...hmmm

Rost

Ja si myslim ze mas uplne normalne potreby a naroky na partnera a ze urcite niekoho najdes.Za seba mozem povedat ze som sa v tych tvojich charakteristikach dost aj nasiel a takisto to nejak tak podobne citim voci opacnemu pohlaviu.Takze taki ludia existuju.Drzim palce nech niekoho najdes a treba tomu verit ludi je vela.Tiez takto hladam , sice mam smolu ale snad tiez niekedy najdem.

Honor

Je super mať nejaké nároky a nehodiť sa okolo krku prvému čo okolo teba prejde ;) To ti kvitujem, tiež si vyberám v tomto a mám určité kritéria asi ako každý, kto nie je vyslovene zúfaly a nedychčí po vzťahu. Ale nikdy ich nemaj príliš vysoké ako trebars moja sesternica, ktorá stretne chlapa správaním úplne dokonalého takého akého chce, ale má blond vlasy a ju blond nepriťahujú tak ho škrtá zo zoznamu a chudák chlap, ktorý ju chcel je odpísaný trebars kvôli génom a ona potom plače, že je stále sama. Ale myslím, že kritéria - nesmie piť a fajčiť sú v pohode. Ale aj tu napr. rozlišujem to, že ak si chce dať pivo s kamarátmi alebo je nejaká väčšia akcia kde sa ta flaška aj otvorí tak mi to nevadí, horšie by bolo ak by sa to stalo pravidelnosťou každý týždeň a presne tak by aj chodil domov. Čo sa týka fajčenia, som nefajčiarka a nikdy som nemala cigaretu v ústach a je samozrejme pre mňa lepšie ak partner nefajčí, ale ak fajčí a ja si s ním rozumiem - zase raz ho nepošlem kvôli tomu do kelu. To je asi aj zvyk z domu, že fajčí mama aj brat, neberiem to nejak tragicky. Viac si napr. všímam ako sa chlapec chová k svojej rodine, k rodičom najmä, k mame, lebo to je podstatnejšie, pretože ak ich si neváži ver mi, že si v budúcnosti nebude ani teba, čiže všímaj si aj tieto povahové črty ;) Ďalej ako reaguje na teba, či znesie kritiku a nie je nervák, či má v sebe štipku gentlemanstva atď atď a potom spoločné záujmy...no asi tak by som to zhrnula :)

Neboj istotne si niekoho nájdeš a nie nadarmo sa hovorí, že príde to vtedy kedy to najmenej čakáš ;) Držím prsty, určite neostaneš sama :)

DzanaFX

lost :-DDDD...Inak ja večer v piatok nejdem ani pred blok, ja práveže sa bojím, ale asi preto, že na mňa by i skôr dakto dovolil, ako na Teba :-D..Ale ja na nich celkovo mám alergiu, dupľom na takých, akých si spomenul Ty...:-D

lost

jj dobry zlom ;)
kloubk dolu a gratulujem

inac srandu s opilcami som myslel taku, ze len docastnu, nie ze by nejaky clen rodiny chodil domov tak kazdy den :D

mam s nimi skusenosti a vacsinou je to super, teda pre mna super, lebo prave to ze sa nevedia ovladat (ani chodit, respektive nedobehnu ma ak ich prilis nastvem :D ) ma tesi :D

tak ale na to musim mat naladu, aby som ich nestretol v zlom case, potom len ignore :) (idealne je vencit psa cez vikend vecer/v noci popri krcmach, ale vzdy je to adrenalin :D)

DzanaFX

lost ja spiťákov neberiem za srandovných :-D však mne to dvíha tlak, keď niekto príde a 100x opomenie že pil som :-D zvesí sa Ti na plece, v mojom prípade si myslí, že som ešte natoľko povoľná, čo on..Pri rozhovore ma celú spľuje, keď horko-ťažko sa snaží korigovať výslovnosť...:-D Hm čo ja viem...:-D Ja som kedysi fajčila, keď som mala 15-18, v 18ke vlastne nastal celý zlom, kedy som sa rozhodla úplne odporovať všetkému alkoholu a cigaretám..Myslím, že to bol dobrý zlom :-)

lost

beskyd

tak chod prec z bratislavy :) ved je mnoho inych miest kde sa mozes zamestnat (aj mimo svk, mimo europy)

% - cigarety sa sice nefajcia pri prihovore, ale "sorry", smrdi to horsie ako hovno :P

(v hovne je aspon citit maso alebo cokolada, v cigaretach hnus)

na druhej strane, s opitymi ludmi je sranda, vacsinou vyzradia aj heslo k bankovemu uctu, takych mam rad.

dnes som videl jedneho burana na lacnom fialovom fiate, ci co to bolo, SPZ je PK-015BJ (mam prilis dobru pamat) ako stiahol okno a vyhodil spacok od cigarety.. s nimi sranda nie je.

DzanaFX

wreck, zas odtiaľ potiaľ, ja neviem, kto so mnou komunikuje, to by sme museli spolu trošku tráviť čas s danou osobou...aspoň minimálne :-)