Nie je to ani strach, alebo...Neviem, proste myslím, že si nebudem vedieť nájsť ľahko partnera kvôli tomu, aká som..Ľudia si o mne myslia, že si hľadám dokonalého muža, lenže to nie je tým...Ja hľadám niekoho, kto mi dá to, čo mi celý život chýba...A to je opora, láska, podpora a pod. Ľudia sa zvyknú rozvádzať a to ja nechcem, chcem niekoho kto dokáže fakt dávať skutočnú lásku, takí ľudia naozaj existujú (ja)...Ja som človek, ktorý vníma svet vnútrom a srdcom...Vnímam všetko inak, ako ľudia okolo mňa, neviem to poriadne vysvetliť, ale ja dokážem aj frabu vnímať, ako niečo fascinujúce a som dosť asi iná v tom všetkom, vzťah beriem naozaj vážne..Nechcem, aby to skončilo, preto do tho dávam celú "mňa"...Som niekedy zničená a niekedy zas veselá, inokedy potrebujem veľmi veľa rozmýšľať a stále sa nad všetkým pozastavujem a chcem sa o tom rozprávať...Ja som si proste vedomá toho, že všetko vnímam inak a bojím sa toho, že nenájdem nikoho, kto by bral život a veci ako ja...Neznášam ľudí čo sa vyvyšujú, nechcem ani nikoho, kto pije, lebo neznášam alkohol, nechcem ani aby fajčil, niekedy si myslím, že mám už len kvôli tomu vysoké nároky, ale vlastne to je asi tou skazenou dobou, že nájsť niekoho takého, je už výnimočné... :-( Mám úplne iné názory, ako ostatní ľudia na život, mám iné názory na všetko...Cítim si ako vyčnievajúca z radu...hmmm
Bojím sa, že si nenájdem vhodného partnera.
ja si o sebe tiež myslím že chcem normálneho a ostatní ako sa tvária tak mi to príde že som neskutočne náročná :D
..ocuj, nie si nahodou Ryba..??..
..haha..no, som podobny pripad..dost cudny tvor, navonok radsej svoju cudnost uplne neprejavujem, vyzeram ako normalna pipuska, aj ked niekedy sa to tlaci von, ci chcem, ci nie, nastastie, vdaka mojmu vyzoru si to mozem dovolit, ale aj tak......:)..a poviem Ti to takto: ano, moze sa stat, ze si nikoho vhodneho neneajdes..ja som mala rovnaky problem, chlapi, ktori mi nadbiehali boli pre mna absolutne nezaujimavi, nie vyzorom, ale svojim vnutrom..v podstate som ani neverila na to, ze laska existuje, pohrdala som nou, zalubenych som nechapala..a potom BUUUUUUM..a laska na skoro prvy pohlad..cloviecik nic extra, utly, stuply, skromny, absolutne nie typ "model"..ale ja neviem, proste zacinam verit na to, ze sme dusevne spriazneni....uplne mi vzal dusu, ci nie, ja som mu ju dala.....takze tak..moze sa to stat a nemusi..ale ked to nebudes silit, asi sa to stane pravdepodobnejsie..:)
Dzana ved ok,ja som nič nepovedala :)v pohode,nemusíš mi to takto vysvetlovať,.ja som to už pochopila,ja som to len tak napísala,že ..vlastne,existuje taký chalan istotne kdesi,len vieš..nie je nikto dokonalý a vždy sa nájde na nom niečo,čo ťa úplne odradí,že nehľadaj nič takéto dokonalé,ako si opísala,ja som tiežť hladala a dopadla som hrozne,tak ako som dopadla ...myslela som si,že mám najdokonalejšieho chlapa pod slnkom a vykľul sa z neho mierny manipulátor ...ale možno za to môžem aj ja ..ktovie ..
a hej,nepochopili sme sa asi ...ten prvýkrát,už je mi to jasné ....
natusa42 Tebe pripadá, že ja chcem chlapa, ktorý by ma chcel vlastniť?? Si prečítala, že chcem byť samostatná? Takého muž, ktorý by ma obmedzoval k sebe ani nepripustím... :-D Ja chcem rozhodovať o sebe sama, nepotrebujem na to chlapa, asi sme sa kus nepochopili a áno ako maoam tvrdí, nechcem žiaden vzťah, pretože si nájdem partnera, keď budem v psychickej pohode, aby sme sa netrápili...To už je odpoveď aj pre ojku, nehľadám, len som uvažovala... :-)
Dzana, tak toľko nehľadaj... áno, v dnešnej dobe je "umenie nájsť" niekoho, kto je uplne dokonalý, kto tomu druhému uplne do bodky vyhovuje, ale ver tomu, že jedného dňa sa ti ten človiečik, na ktorého toľko čakáš, alebo aspoň sa bude približovať tvojim predstavám, pripletie pod nohy a ani nebudeš vedieť ako.... ver mi (;
včera som to viac -menej napísala zo zúfalstva,ktoré prežívam
Maoam ja nikoho neponúkam nikomu....len som Dzane chcela naznačiť,že poznám človeka,akého chce,a to že sa ho neviem zbaviť-neboj,inej ho nechcem dať ..a najmä ked už eraz viem,že dZanina rodina je taká aká je,nevedela som...
ale čo ja viem,možno pri inej by bol iný,možno ja som kdesi urobila chybu v tom vzťahu :(možno ja som ho vyprovokovala k takému niečomu,možno ...pri inej,ktorá by bola chápavejšia ako ja,by nebol taký aký je ..ku mne ...možno ..nevravím,že určite,ale šanca je tu
neviem,asi som naivná,ked vravíš,ale možno by len potrbeoval niekoho chápavejšieho " s podobným osudom" ..
možno Dzana by ho vedela pochopiť,alebo čo,kedže majú rovnaké rodiny asi ...
neponúkam jej ho ...ked nechce nikoho,tak jej vec,nejdem sa jej do toho starať ..a vlastne ..nemôžem jej ho ani ponúkať,kedže on je už druhý rok do mna šialene zbláznený a na inú nemá pomyslenie :(
Natusa42 - len preto, ze sa ho ty nevies sama zbavit, toto nie je riesenie, ponukat ho inej. Aby si ty mala pokoj.