Nie je to ani strach, alebo...Neviem, proste myslím, že si nebudem vedieť nájsť ľahko partnera kvôli tomu, aká som..Ľudia si o mne myslia, že si hľadám dokonalého muža, lenže to nie je tým...Ja hľadám niekoho, kto mi dá to, čo mi celý život chýba...A to je opora, láska, podpora a pod. Ľudia sa zvyknú rozvádzať a to ja nechcem, chcem niekoho kto dokáže fakt dávať skutočnú lásku, takí ľudia naozaj existujú (ja)...Ja som človek, ktorý vníma svet vnútrom a srdcom...Vnímam všetko inak, ako ľudia okolo mňa, neviem to poriadne vysvetliť, ale ja dokážem aj frabu vnímať, ako niečo fascinujúce a som dosť asi iná v tom všetkom, vzťah beriem naozaj vážne..Nechcem, aby to skončilo, preto do tho dávam celú "mňa"...Som niekedy zničená a niekedy zas veselá, inokedy potrebujem veľmi veľa rozmýšľať a stále sa nad všetkým pozastavujem a chcem sa o tom rozprávať...Ja som si proste vedomá toho, že všetko vnímam inak a bojím sa toho, že nenájdem nikoho, kto by bral život a veci ako ja...Neznášam ľudí čo sa vyvyšujú, nechcem ani nikoho, kto pije, lebo neznášam alkohol, nechcem ani aby fajčil, niekedy si myslím, že mám už len kvôli tomu vysoké nároky, ale vlastne to je asi tou skazenou dobou, že nájsť niekoho takého, je už výnimočné... :-( Mám úplne iné názory, ako ostatní ľudia na život, mám iné názory na všetko...Cítim si ako vyčnievajúca z radu...hmmm
Bojím sa, že si nenájdem vhodného partnera.
george: nie
Teraz dam otazku dievcatam :D
boli by ste ochotne ist do vztahu z chalanom peknym vtipnym inteligentnym a financne nadpriemer z tym ze ma povest pochybneho cloveka co fajci, pije, holduje hazardu stretava sa s nie zrovna vyberom .... Poznate sa snim a on vas bali vam sa tiez paci ale mate blok pretoze nema zrovna najlepsie meno ... Ale on vam sluby ze zo vsetkym skonci ak mu date sancu ...
Vemeno, ja si vždy stojím za svojím názorom, nikdy sa nenechám ovplyvňovať, ani nič podobné, dkaedy sa až pohádam, ale len keď s istotou viem, že mám pravdu, v opačnom prípade si priznám chybu...:-) Ľudia to fajčenie a pitie, bola jedna z vecí, čo ma trápia, ja si nemyslím, že som iná, len preto, že nefajčím a nepijem...:-) Ja som hovorila o tom, ako vnímam život, veci, každý deň, ako veľa polemizujem o všetkom, na koľko vecí som už prišla, na čo všetko chcem prísť, to že ma baví učenie a chcem celý život študovať, čítať a myslím, že život je o vzdelávaní ale našla som toho mnoho aj zmyslov a hodnôt v živote, to je asi na veľmi dlho, aby osm objasnila o čo šlo v tejto téme, ale myslím, že každému došlo, že som jedno malé klbko chaosu a niekedy neviem vysvetliť, čo chcem povedať :-DDD
Vemeno, viem, o com hovoris. Ale nie vsetky su take.
K tomu co si napisal este tolko, ze ludia nechcu pocut pravdu. Casto pozorujem, ze ten, ktory pravdu vyslovi, alebo pomenuje vec pravym menom a bez obalu, na toho ostatni hned utocia a hoci mal ten clovek zo vsetkych mozno najtriezvejsi pohlad na vec a napr. dokazal najviac pomoct, casto sa ocitne v ulohe outsidera, lebo ho 'kolektiv' alebo inak povedane skupina vystrci von. To sa deje velmi rychlo. Badat to aj niekedy tu na fore. Ako zena to mas medzi zenami velmi tazke, lebo nejestvuje hierarchia, ako medzi vami-muzmi. Mas ale pravdu v tom, ze nastroje, ktore mnohe zeny pouzivaju, su velmi zakerne. Sposob boja je casto necestny :-/.
Maoam,
su take, ale je ich velmi malo. Vacsinou su ako vemena. Ked ide jedna doprava , ide aj druha. Zeny ako svoj nazor prezentuju vzdy to, o com si myslia, ze vacsina ludi v danom okamihu a na danom mieste bude suhlasit. Je im jedno, ci je to pravda, ci je to spravne, alebo nie. Aj ked vedia, ze nieco je vylozena loz, tak to povedia len preto, ze su presvedcene , ze vsetci ostatni si myslia to iste. Vzdy chcu ziskat len okamzitu vyhodu pre seba a podpkopavat a podrazat budu za chrbtom a co najzakernejsie.
no vidis ja tiz nepijem nefajcima somsam a presne to si myslim opacne pokial nepijes enfajcis si asi iny jak ostatny ....
DzanaFX, myslim, ze takych, ako ty je viac, len si na nikoho podobneho este nenatrafila, ale tak mas este skoro cely zivot pred sebou, takze sanca je :-).
To, aka si ma svoje za a proti, je dobre, ze si svoju inakost uvedomujes, ale maly tip - je dobre ostat nohami na zemi a pragmatickost nezaskodi, vsak uvidis casom sama.
Vemeno: :D, esteze nie su take vsetky :-)
Ak mas vlastny nazor, tak si uplne normalna. Vacsina zien ho nema a vzdy robia a chcu len to, co zavidia svojim kamaratkam.