Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bojím sa, že si nenájdem vhodného partnera.

Príspevok v téme: Bojím sa, že si nenájdem vhodného partnera.
DzanaFX

Nie je to ani strach, alebo...Neviem, proste myslím, že si nebudem vedieť nájsť ľahko partnera kvôli tomu, aká som..Ľudia si o mne myslia, že si hľadám dokonalého muža, lenže to nie je tým...Ja hľadám niekoho, kto mi dá to, čo mi celý život chýba...A to je opora, láska, podpora a pod. Ľudia sa zvyknú rozvádzať a to ja nechcem, chcem niekoho kto dokáže fakt dávať skutočnú lásku, takí ľudia naozaj existujú (ja)...Ja som človek, ktorý vníma svet vnútrom a srdcom...Vnímam všetko inak, ako ľudia okolo mňa, neviem to poriadne vysvetliť, ale ja dokážem aj frabu vnímať, ako niečo fascinujúce a som dosť asi iná v tom všetkom, vzťah beriem naozaj vážne..Nechcem, aby to skončilo, preto do tho dávam celú "mňa"...Som niekedy zničená a niekedy zas veselá, inokedy potrebujem veľmi veľa rozmýšľať a stále sa nad všetkým pozastavujem a chcem sa o tom rozprávať...Ja som si proste vedomá toho, že všetko vnímam inak a bojím sa toho, že nenájdem nikoho, kto by bral život a veci ako ja...Neznášam ľudí čo sa vyvyšujú, nechcem ani nikoho, kto pije, lebo neznášam alkohol, nechcem ani aby fajčil, niekedy si myslím, že mám už len kvôli tomu vysoké nároky, ale vlastne to je asi tou skazenou dobou, že nájsť niekoho takého, je už výnimočné... :-( Mám úplne iné názory, ako ostatní ľudia na život, mám iné názory na všetko...Cítim si ako vyčnievajúca z radu...hmmm

arman

Nic, si v pohode, to vacsina ostatnych ma problem.
Drz sa, bojujes o svoju dusu, o ktoru uz mnoho ludi prislo, a snazi sa to len maskovat "tym uzasnym zivotom".
Nieze si na seba pustis nejakeho trubiroha, len si pozri, ako dopadne vacsina zien, co utiekli pred sebou, len aby niekoho mali a neukazovali na ne prstom. Stratili same seba a este sa dokonca oklamali falosnymi pocitmi o panovi uzasnom... lepsie ostat sama, hlavne nestrat samu seba. Tu oporu mozno nakoniec najdes v sebe, len to trva roky driny a prace na svojom vnutre, spoznavani sa, a ocist, lebo bez zdravia to tiez nejde.
A hlavne treba verit... bez viery to tiez nejde.

DzanaFX

% tie veci opora atď, toho si ja doprajem, pretože som SAMA ako prst, doslova bez rodiny, v rodine som tú oporu lásku ani nič podobné nikdy nemala...

Ja si ani nepripíjam, nechápem prečo to ľudia vnímajú tak, že človek, čo nepije, neexistuje, presne ale presne toto som chcela aj touto témou docieliť, ľudia vnímajú abstinentov a nefajčiarov a pod. ako neexistujúce prvky ľudskej populácie...O tom to presne je

%

no pises ze ti chyba opora, láska, podpora
a pod. Skus to najst najskor sebe a nehladat cloveka, ktory ti to bude len davat...

A nespajat alkohol a cigarety, cigaretu nefajcis pri prihovore na svadbe, na oslavach atd. Je velmi malo ludi, ktori piju pri pripitku colu, sprite alebo hoc co...

DzanaFX

Ježiš, kto sa tu vyžíva?? Ja len hovorím, že nestretla som nikoho, ako ja s mojím zmýšľaním, každý jeden človek na zemi je výnimočný...Iba sa cítim mimo....Tak kľud :-)

mozarella

milujem ked sa niekto vyziva v pocite vlastnej dolezitosti pretoze je udajne odlisny od ostatnych ludi a v skutocnosti
je takych ludi ako si ty neurekom :/

DzanaFX

detto, ja ako beriem to tak, že pokiaľ existujem ja, musí existovať minimálne jeden človek na zemi, ktorý je ako ja, a ja ho nájdem.

lost - keď ja neviem, ja ani neviem vysvetliť, aká som, len viem, že som iná, prečítal si si o mne toho dosť, o tom alkohole a cigaretách vieme svoje, to ostatné, neviem odkiaľ mám..Keď si už myslím, že ma niekto konečne chápe,m vždy je tam to ale, teraz sa nebavíme o veciach, ktoré by som nedokázala tolerovať..Nedávno som sa stretla s jedným mužom ale zistila som, že veľa pije... Tak tam bolo to ale...Ale on ma chápal...S druhým sa mi stalo to isté...Ten alkohol ich raz zabije prisambohu, som znechutená z tejto doby...

lost

ale najdes si ;)

ved na svete je vela ludi :)

a tie naroky, len tak dalek, bola by si blba ak by si svoj zivot obetovala pre niekoho, kto by za ten zivot nestal a to nie je klise :)

nenavidim ludi co fajcia a kludne im to poviem, dnes som to povedal rodicom :)

hold co uz, mozu si fajcit ale nie pri mne a ked su na vlastnom pozemku, som ocotny odtial odist, ak si pri mne zapalia.. atd..

no a nikdy by som to netoleroval svojej zene, ani alkohol..

uprimne, ak vidim nejaku zenu na ulici, poviem si hmm pekna, vedel by som si ju predstavit za svoju zenu, ale akonahle sa otoci do uhla, z ktoreho vidim ze drzi cigaretu a nie je nikto v jej okoli, komu by tu cugaretu strazila, tak si poviem ze no ok, je dobra akurat tak na jednu noc, respektive pozriem sa inde :)

sice moze prestat fajcit, ale beriem to ako pracu navyse :D a vyssie riziko..

ale tak moj text ber ako ked african opisuje sneh ;)