Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Potravinove doplnky a ich ucinnost

Deria

RNG, nedaj sa vytocit, je tu dost takych, co sa radi priucia z tvojich prispevkov, pretoze mas vynikajuce vedomosti a skusenosti, hlavne v oblasti zdravia a vyzivy. Ale vzdy sa najde nejaky mudrlant, co ta bude napadat alebo spochybnovat tvoju osobu.... no co uz, ludia su uz raz taki: prides s niecim novym a chces pomoct.....este dostanes za to pomaly vynadane. :=D

Maros75

RNG.....no vidis.Nevies spat a inym tu vies poradit co na spanie.Zaujimave. Daj si stilnox a budes spat ako babo.

RNG

Maros, zase taras. Ja mam doma aj v robote pocitac cely cas zapnuty a ked si potrebujem chvilku odpocinut, skocim na pocitac. A to sa stava najmenej 15 hodin denne, niekedy aj v noci, kde neviem spat. Takze prosim, nevytvaraj tu nejake teorie sprisahania.

Mozno moja zena ma pravdu, ked mi hovori, ze davam na take nevdacne fora cudzim ludom privela mojho vzacneho casu.
Tak aspon na weekend sa asi odmlcim a budem sa radsej miesto toho hrat s vnuckou a vnukom aspon par hodin.
Bye.

RNG

Maros zase tu siris nijak nedokazane bludy.
Je sice pravda, ze kyselina askorbova moze sposobit nevolnost a podrazdenie criev, pre to sa odporuca brat nie kyselinu, ale neutralne askorbaty. A tie ziadne nevolnosti ani kamene nesposobuju.
Naviac su to dobre zdroje mineralov, co uz na nervy(draslik, sodik) alebo na kosti(vapnik horcik, zinok). Tj askorbat sodny, draselny vapenaty horecnaty a zinocnaty.

Maros75

RNG....kolko alternativcov tu pise pod jednym menom??? Lebo ty si tu prakticky stale.A neverim,ze stale 24 hodin denne tu moze pisat jedna osoba.

RNG

Vemeno, kedze mnohe zvierata si vedia vyrabat vitamin C v tele v tych podla teba "konskych davkach" rozni vyskumnici v tom pracovali, lebo mnohe zvierata maju zakladne pochody v tele podobne ako my.Napr pes alebo prasa a ine zvierata si vedia vytvorit denne v tele desiatky gramov vitaminu C. A tito vyskumnici bez akejkolvek pochybnosti dokazali, pre tie podla teba "konske davky" su telu ucitocne a dnes to uz akceptuju miliony ludi na celom svetew, vcitane mnohych lekarov, co potajomky tieto "konske " davky beru. Inac ten vyskum mozes najst na starych spravach z osemdesiatych rokov od Linusa Paulinga, dvojnasobneho nositela Nobelovej ceny jeho hromady spolupracovnikov, ale davaj pozor na nove spravy z ustavu Linusa Paulinga, toho sa po jeho smrti zmocnila skupina, co sa snazi jeho pamiatku a vyskum znicit.
Takze mas na vyber, verit a drzat sa odporucenych dennych davok z roku 1948, ktore bolo napochytro dane dokopy vladou menovanymi odbornikmi v USA, kde sa vacsina toho robila len dohodou, bez akehokolvek vyskumu na podporu, a preto sa mali uz velmi davno zmenit, su desiatky tisicov roznych vyskumnych sprav, ktore to potvrdzuju, ze zmena by sa mala spravit, ale podla vsetkeho jedine vysvetlenie pre co sa to este nestalo, lebo by to znizilo predaj liekov a potrebu lekarov a to medicka monopolna masineria nemoze dovolit.
Teda nie jednotlivi lekari, ale ti na vrchu, casto ani nie lekari, len rozni mocni a politici, co su monopolom mediciny ovladani a podporovani.

Maros75

Pri dávkach vyšších ako 1 g vitamínu C denne (4 tablety Celaskonu® tablety 250 mg) môže dôjsť k podráždeniu žalúdočnej sliznice, nevoľnosti, dáveniu, celkovej slabosti, hnačkám a k tvorbe obličkových kameňov (bolesti v chrbte). U alergických osôb sa môžu celkom ojedinele objaviť ekzémy, žihľavka alebo aj astmatický záchvat.

Vemeno

Denne doporucene davky vitaminov su postacujuce. Kedysi ludia jedli ovela menej a aj jednotvarnu stravu. Konske davky, ktore tu odporuca RNG sa brali este ked tu chodili dinosaury a zozrali naraz tonu listia zo stromov.

Brat vitamin C v takych davkach je blbost. Je to kyselina ako kazda ina. Imunitu zvysi len tolko, kolko to umoznia ostatne latky=bielkoviny, vitaminy,,,

Deria

No....nechcem tu robit reklamu ziadnej firme, lebo ma tu zacnu dusit.:)
Lost, k tomu, ci je firma doveryhodna: bohuzial, nemas inu moznost, iba vyskusat produkty, ktore ti niekto doporuci, ze su dobre. A ak splnia nadmieru tvoje ocakavanie, ver mi, ze budes verit aj v bezuhonnost firmy.