Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Potravinove doplnky a ich ucinnost

Deria

Ajjaaj, zase Maros! To nie je prvy raz, co provokujes. Teba si pamätam prave kvoli tvojej arogantnej ironii, ktoru pouzivas vzdy, ak s tebou niekto nesuhlasi.

Maros75

Ozaj......uz ked sme pritom ......ja mam 134 IQ podla testov. RNG......o kolko si lepsi??
Nikdy som sa nechvalil pred nikym ,ale donutil si ma to sem hodit.A nemam pocit nadradenosti pred inymi.Beriem kazdeho cloveka seberovnym.

Vemeno

RNG,

som hlboko pod tvojou urovnou a nehanbim sa za to.

Inak, L. Pauling povazoval za najvhodnejsiu form L-kyselinu askorbovu a nie ester. Teda aspon podla toho, co sa pise na internete.

RNG

Ste prilis hlboko pod mojou urovnou, aby som na hlupe provokacie reagoval.
Jedine, co spravim je odtialto odidem, lebo sa mi hnusite svojou drzostou.
Dufam, ze vam to po case ini citatelia, co si moje prispevky vazia a pouzivaju dobre vytmavia, ako si to aj zasluhujete.

Maros75

RNG......v tojich starsich prispevkoch to bolo tak ako pise bingham.
Ozaj.........a stale mas pocit ,ze MMS1 a MMS2 su zarucene lieky ako si tvrdil pred polrokom???

RNG

Bingham, keby si pozornejsie cital, tak by si videl, ze v pripade chripky pouzivam nie 3 gramy vitaminu C, ale 1 gram esteru C KAZDU HODINU.
A za 2 dni je po chripke. Bez horuciek a poskodenia tela, bez lezania. Samozrejme s virusami sa nemoze vyckavat, musis zautocit okamzite, aby nemali moznost sa rozmnozit. Tam hraju ulohu aj hodiny.
Inac ten navod nemam vycicany z prsta, ale od Linusa Paulinga, ktori pri vyskume, kolko telo znesie dospel k tomu, ze stydenti beruci vysoke davky vitaminu C nedostali chripku ani v strede epidemie.
Kedze ale kyselina askorbova ma polcas zivota v tele len asi 1/2 az 1 hodiny, treba brat tento vitamin casto, aby si si udrzal vysoku hladinu cely cas v krvi.
Ester C ma velku molekulu a pre to sa zdrzi v tele ovela dlhsie, tj je na udrzanie vysokej hladiny o to lepsi.

Medicina je veda, tj vec nie viery, tj alebo mas na nieco dokaz, ze to plati a to v statisticky dost velkej reprezentacii, alebo tak isto silny dokaz , ze to to neplati.
Vsetko ostatne je taranie, tj ked niekto,povie, ze niecomu veri alebo neveri, tak tara.
Co sa tyka vitaminu C nan je uz dosaial desiatky tisicov priaznivych studii, ci sa to zastancom zaostalej komercnej mediciny paci, alebo nie.

bingham

Deria skor sa vzdy najdu hlupi ludia co vsetkemu uveria...a rozhodne teda neprisiel s nicim novym..., ale ked niekto povazuje dat si 3g vitaminu C proti chripke za prevratne tak budis, vlastne ma to ani neprekvapuje ved este dnes ludia veria vestcom, magom a kuzelnikom :)