Patrím medzi tých "štastlivcov" s bipolarnou poruchou, postraumatrickým stresom uzatvorený sami do seba, napriek tomu, že mám 195 cm, býval som obézny.
Mám 30 a akoby všetko u mňa prebiehalo s 10 ročným oneskorením, rozumej to čo oni prežívali a precítili na prahu dospelosti ja zažívam až teraz aj to akosi prazvláštne.
Nikdy som nerandil, nechodil na diskoteky, a prežíval buď apatiu a nechuť do života al. naopak stavy euforie - nepotrebujem ku tomu ani alkohol ani cigarety ale som závislí na čokoláde a na dietach.
Nie som si istý, možno je to manickou fázou, ale zrazu sa vo mne prebudili pocity, ktoré mi boli doposiaľ utajené, akoby sa všetko naokolo rozžiarilo a celé mojé vnútro sa rozochvelo.
Snažil som sa na sebe nedať nič najavo ( vďaka nasadeným slnečným okuliarom ) ona bola v pohode ja by som od nervozity vyskočil z kože - v tom som nahodil úsmev a pozeral sa na opačnú stranu - ona zvážnela a sem tam ma sledovala očkom.
Ak by to bolo opačne, asi by jej to bolo nepríjemné, že na ňu civím, ale mňa jej subjektívny záujem tešil.
Zaujímalo by ma, ako prekonávate ten pocit, chceli by ste sa rozprávať ale neviete ako, v hlave máte v tú chvíľu s prepáčením vymetené a neviete ako sa správať aby ste nič nepokazili jediným nevhodným slovkom.
Aké témy používate pri konverzácii, čím ju zaujmete - ako sa z vás stanú zvodcovia - ako odbúrate napätie.