Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dievča z vlaku

Príspevok v téme: Dievča z vlaku
ja a ona

Patrím medzi tých "štastlivcov" s bipolarnou poruchou, postraumatrickým stresom uzatvorený sami do seba, napriek tomu, že mám 195 cm, býval som obézny.

Mám 30 a akoby všetko u mňa prebiehalo s 10 ročným oneskorením, rozumej to čo oni prežívali a precítili na prahu dospelosti ja zažívam až teraz aj to akosi prazvláštne.

Nikdy som nerandil, nechodil na diskoteky, a prežíval buď apatiu a nechuť do života al. naopak stavy euforie - nepotrebujem ku tomu ani alkohol ani cigarety ale som závislí na čokoláde a na dietach.

Nezažil som ani len prvú lásku a prvé bozkávanie, držanie za ruku - z mojej vlastnej chyby.

Dnes sme si prisadli sami do kupé, ja a ona, dlhonohá opálená bohyňa v šortkách a výrazne napnutom ružovom tričku, blond copom a štýlovými okuliarmi.

Nie som si istý, možno je to manickou fázou, ale zrazu sa vo mne prebudili pocity, ktoré mi boli doposiaľ utajené, akoby sa všetko naokolo rozžiarilo a celé mojé vnútro sa rozochvelo.

Snažil som sa na sebe nedať nič najavo ( vďaka nasadeným slnečným okuliarom ) ona bola v pohode ja by som od nervozity vyskočil z kože - v tom som nahodil úsmev a pozeral sa na opačnú stranu - ona zvážnela a sem tam ma sledovala očkom.
Ak by to bolo opačne, asi by jej to bolo nepríjemné, že na ňu civím, ale mňa jej subjektívny záujem tešil.

Zaujímalo by ma, ako prekonávate ten pocit, chceli by ste sa rozprávať ale neviete ako, v hlave máte v tú chvíľu s prepáčením vymetené a neviete ako sa správať aby ste nič nepokazili jediným nevhodným slovkom.

Aké témy používate pri konverzácii, čím ju zaujmete - ako sa z vás stanú zvodcovia - ako odbúrate napätie.

kukucko

Parada, presne ako ja, ale ja uz mam 42 a dokazal som jednu zensku zbalit a stala sa mojou manzelkou. Alebo zeby ona zbalila mna ? :-)))
Nasa prva tema bola tusim priroda. Vtedy som mal rad tulania sa po lese a ona rada privitala moju spolocnost.
Ale k veci, konverzacia je podstatou ziskavania informacii, ktore nas zaujimaju, takze sa s nou rozpravaj o tom, co Ta zaujima, teda napriklad o tom vypasovanom tricku. Takze prva veta : Som rad, ze vidim take prekrasne stvorenie. :-)) A dalej nejaku otazku na to, co Ta zaujima. napr. To tricko mate z Blavy ?

beskyd

fuha, ja som kedysi chodil casto vlakmi a som tam videl uz strasne vela peknych zien a tiez som nad tymto rozmyslal svojho casu ako zacat tak, aby to nevyzeralo blbo.. lebo v podstate s tou babou z vlaku sa nemozes zacat bavit o nicom co mate spolocne kedze o nicom takom apriori nevies. cize keby si s niecim zacal tak je jasne o co ti ide, tazko povedat. ale tak z toho opisu co si dal to vyzera skor na nejaku pipku ako bohynu:P napnute ruzove tricko, blondska, "stylove" okuliare, teda taky klasicky gycovy komercny typ akych su naklonovane dneska stovky takze takych este najdes x:P