necitím sa pre neho dostatočne dobrá..

Príspevok v téme: necitím sa pre neho dostatočne dobrá..
lola120

Mali ste už pocit, že nie ste pre svojho partnera dostatočne dobrá?

Môj partner bežne narazí na to, aby som schudla, a nakoľko viem, že sa mu páčia chudé dievčatá, ale úplne chudulinké, tak sa ma to dotkne a urazí ma to. Potom to pretočí na srandu, no mne tie narážky na moj vzhľad a postavu nerobia najlepšie, a niekedy mám úplnu nechuť sa s ním baviť. Pre neho sú všetky tieto narážky brané, ako sranda, ale ja by som si nikdy nedovolila robiť srandu z jeho vzhľadu lebo viem, že to častokrát na škodu a viem, že tým dokáže človek ublížiť. Pričom ja mám postavu celkom fajn, mám štíhle nohy, prsia akurát, ale nemám bruško najplochšie. Proste stále mi dáva najavo, ako je so mnou nespokojný, hovorí mi ako sa mám obliekať aby som sa mu páčila, že mám nosiť opatky, legíny a podobné veci.

Minule mi napr. povedal, že som nenormálna, proste dokáže mi povedať hocičo, a mňa to zabolí. Ja sa premienim v tomto vzťahu na plačka a nie na niekoho, kto je štastný, pričom on je v iných veciach vo vzťahu dokonalý.

Som len ja prehnane citlivá, alebo by ste mali taký istý pocit aj vy?

AdamKrt

lola120 Dnes 13:58 - aky mas obvod pasa ?

Lebo podla toho, co si popisala sa zdas byt vychrtlina

-odkaz odstránený-

Prepocitaj si BMI a ak to rata spravne, tak mas BMI medzi 18-19, co uz je PODVAHA a ohrozujes svoje zdravie. Takze, ak Ti priatel povie, ze mas zhodit, tak je to asi vol korunovany, pretoze by si mala pre svoje zdravie este pribrat! ;)

Maoam

za druhy den snad piata tema, kde ide o to iste, ze si muz vyberie zenu, ktora nie je jeho typ a potom ju depta a buzeruje

O COM TOTO JE?

niekedy mam pocit, ze v niektorych vztahoch ide o to, mat niekoho na to, koho mozem deptat, buzerovat a na kom si mozem riesit komplexy a frustracie

najmä muzi toto robia - pytam sa PRECO?
Preco si taky muz rovno nevyberie zenu, ktora vazi 45kg, ked sa mu take pacia? V tomto pripade je to ale aj tak absurdne, kedze Lola ma BMI asi 18,7, mas 19, cize je chuda tak ci tak.

Vcera tema s peknejsimi tujami, dnes toto...

Ak sa mi raz pacia umele ceckane alebo vychudnute baby na kost, tak pojdem do vztahu s takou, nie?

Nie, oni si vyberu peknu, stihlu babu, prirodzenu aby ju potom mohli buzerovat a sliapat jej po sebavedomi a sebadovere a potom kolke zacnu grcat do zachoda, len aby zodpovedali idealu ich debilneho chlapa.

NEMAM SLOV.

lola120

Nemám síce ploché bruško, ale mňa to absolútne netrápi.
Problém je v tom, že nie som vychrtlina, aké má on rád. No bohužial..

lola120

pre M 25:
Ja chudnúť nepotrebujem, nadváhu nemám, mám 170cm a 54 - 55 kg.

A ďakujem za každú jednu radu, cením si to.

xxxxxxxxxxxx

nieze ty niesi pre neho dost dobra ale on nieje dobry pre teba. na co s tebou je ked sa mu nepacis taka aka si a chce ta "prerobit" na taku aku by chcel...ja som mala roky takeho a stale do mna hucal a chytal ma za sadielko a ze tiez zo srandy... ale dobre som urobila ze som ho nechala. teraz som s takym ktoremu sa pacim a zakazuje sa mi trapit nad tym ze mam nejake to kilo naviac.

Lulu2011

no najsne, posklada s az neho :D a ked schudne bude ku posielat na plastiku prs pre zmenu :D vsak vzdy je co zlepsovat, nie? otrasss

AdamKrt

Povedz mu:

vidis, aky ma tamten bices, aky ma triceps, ake ma oholene podpazusie, aky ma rovny nos ? Preco take nemas ? Henten ma tehlicky na bruchu, alebo ak ma tehlicky tak povies, ze fuj tehlicky nie, ale jemne ploche brucho. A preco ma vpadnuty hrudnik, alebo ma bradavky ako zena ? Ci ma chlpy v nose, ci usiach... bleee. Neandertalec...

Treba mu dat pocitit jeho medicinu a ked sa oduje, vsak si len zartovala. Ale rovnako ho podpichovat... :)