Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

necitím sa pre neho dostatočne dobrá..

Príspevok v téme: necitím sa pre neho dostatočne dobrá..
lola120

Mali ste už pocit, že nie ste pre svojho partnera dostatočne dobrá?

Môj partner bežne narazí na to, aby som schudla, a nakoľko viem, že sa mu páčia chudé dievčatá, ale úplne chudulinké, tak sa ma to dotkne a urazí ma to. Potom to pretočí na srandu, no mne tie narážky na moj vzhľad a postavu nerobia najlepšie, a niekedy mám úplnu nechuť sa s ním baviť. Pre neho sú všetky tieto narážky brané, ako sranda, ale ja by som si nikdy nedovolila robiť srandu z jeho vzhľadu lebo viem, že to častokrát na škodu a viem, že tým dokáže človek ublížiť. Pričom ja mám postavu celkom fajn, mám štíhle nohy, prsia akurát, ale nemám bruško najplochšie. Proste stále mi dáva najavo, ako je so mnou nespokojný, hovorí mi ako sa mám obliekať aby som sa mu páčila, že mám nosiť opatky, legíny a podobné veci.

Minule mi napr. povedal, že som nenormálna, proste dokáže mi povedať hocičo, a mňa to zabolí. Ja sa premienim v tomto vzťahu na plačka a nie na niekoho, kto je štastný, pričom on je v iných veciach vo vzťahu dokonalý.

Som len ja prehnane citlivá, alebo by ste mali taký istý pocit aj vy?

winki

Keby ten chlap bol aspon dokonalý tak budiš nech tie nároky má. Ja má tak 54 kg a bruško dokážem nafúknuť do štádia 6 mesiaca tehotenstva :D..... treba trošku popracovať na svaloch a bude to ok, ale určite by som to nerobila kvoli niekomu kto ma osočuje kvoli tomu.

Laurina22

Pokial sa mu hned na zaciatku nepacis taka aka si,tak ten vztah nema zmysel.

Pre svojho priatela musis byt ty najkrajsia na svete v jeho ociach

M 25

je rozdiel, riadiť sa bmi a vidieť, aká tá postava vlastne je .. nemusí to byť dobre "rozložené" na tele a postava nepôsobí vôbec esteticky.. a chlap chce pri sebe dokonalku ..

Maoam

inak tieto deptacie buzerovacie typy to vzdy otocia akoze na srandu

je to nechutne, prajem im, aby to niekto robil raz im

Honor

Na svoju výšku máš podľa mňa úplne normálnu váhu :) Čo by som ja za to dala. Mám tiež 170 cm ale menej kíl (zdravotné problémy) no snažím sa to nabrať späť

Ale čo sa týka tvojho chlapa, ako tu bolo spomenuté, jemu by a páčilo, keby si "zo srandy" hovorila jemu take lichôtky? :P Ty si navyše nevážiš samu seba, že s takym si, lebo mňa by to prestalo baviť. Striktne by som mu povedala čo mi vadí a časom keby som nevidela žiadnu zmenu v jeho chovaní, tak by som sa s ním rozlúčila. Nerozumiem ako jeden chlap si nemôže vážiť svoju priateľku ak ťa vraj miluje