Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

necitím sa pre neho dostatočne dobrá..

Príspevok v téme: necitím sa pre neho dostatočne dobrá..
lola120

Mali ste už pocit, že nie ste pre svojho partnera dostatočne dobrá?

Môj partner bežne narazí na to, aby som schudla, a nakoľko viem, že sa mu páčia chudé dievčatá, ale úplne chudulinké, tak sa ma to dotkne a urazí ma to. Potom to pretočí na srandu, no mne tie narážky na moj vzhľad a postavu nerobia najlepšie, a niekedy mám úplnu nechuť sa s ním baviť. Pre neho sú všetky tieto narážky brané, ako sranda, ale ja by som si nikdy nedovolila robiť srandu z jeho vzhľadu lebo viem, že to častokrát na škodu a viem, že tým dokáže človek ublížiť. Pričom ja mám postavu celkom fajn, mám štíhle nohy, prsia akurát, ale nemám bruško najplochšie. Proste stále mi dáva najavo, ako je so mnou nespokojný, hovorí mi ako sa mám obliekať aby som sa mu páčila, že mám nosiť opatky, legíny a podobné veci.

Minule mi napr. povedal, že som nenormálna, proste dokáže mi povedať hocičo, a mňa to zabolí. Ja sa premienim v tomto vzťahu na plačka a nie na niekoho, kto je štastný, pričom on je v iných veciach vo vzťahu dokonalý.

Som len ja prehnane citlivá, alebo by ste mali taký istý pocit aj vy?

bauer

ja by som si toto vzivote k svojej laske nedovolil, nech by mala aj 200 kg, stale by som ju miloval taku aka je, mozno by som sa jej snazil pomoct ak by mi to vadilo ale nikdy by som jej to nevyhadzoval na oci...ak sa mu nepacis, vykasli sa nenho je milion chlapov, ktori by pre teba vrazdili, tak ho kopni do zadku a dokaz aj sama sebe ze si pritazliva

Dadula56

Este chcem dodat, ze casto to byva tak, ze tento typ chlapa si najde obet, ktoru potom deprimuje. Ty uz pochybujes o sebe, aj ked nemas preco. On ta vlastne istym sposobom terorizuje psychicky. Cim skor musis zasiahnut, nepochybuj o sebe.

Dadula56

Nie si prehnane citliva, on sa nesprava k tebe tak, ako by mal. Partner ma byt v prvom rade oporou. Ak ta teraz kritizuje,co by pripadne robil, ak povedzme budes po porode a zostane ti nejake kilo navyse?Nehovorim, ze clovek nema pravo partnerovi povedat aj take veci, aby schudol atd. ibaze sa to robi s citom a nie tak ako to tu ty popisujes. Navyse ked pises, ze vobec nemas nadvahu, tak je to uplne scestne. Bud sa s nim rozid, alebo mu to zacni vracat. Chvilu sa pobavis, nech je zdeptany aj on.

Lulu2011

zacni nenapadne komentovat krasavcov okolo seba a hladat chybicky na nom, mozno mu docvakne a ked nepomoze tadá je tu xy dalsich, ktorým sa pacit budes a nebudu ta otravovat volovinami

veves

ja vas baby nepochopim. deje sa vam krivda, ste nestastne a ako zviera si lizete rany.
lenze zviera si nelize len rany, tie rany ziska v boji. takze naozaj nerozumiem preco sakra nevycerite zuby a netrhate!!
dam vam na vyber.budte:
sova - odlette
vlcica - roztrhajte ho v zuboch
pes - oddane ho posluchajte
straka - zoberte si od neho co najviac a ulette
liska - okabatit