sex na jednu noc

Príspevok v téme: sex na jednu noc
miauu

spali ste s niekym len tak bez citov? mali ste vycitky?
doteraz som mala len dlhe vztahy, nedavno som sa rozisla s priatelom, sklamana zo vsetkeho ...rozmyslam nad jednym kamaratom, ktoreho som stretla nedavno, len tak nezavezne si uzivat, nechcem uz vztah, aj tak som mlada a nema to perspektivu do buducnosti!
co si o tom myslite?

LunaHawk11

Ak chce nejaká baba milý príjemný romantický sex len tak. Napíš mi na snap LunaHawk11 ak sa ti zapáči tak by sme uvideli rešpektujem dievčatá je to moja priorita.

daivane

Najlepšia erotická sex zoznamka - hespac.com za tie 2 mesiace som si pisal s hromadou bab a stretol sa asi s 5 alebo 6. nehovorim ze to boli vsetko top modelky, jedna bola co sa vzhladu tyka dost velke sklamanie. ostatne v pohode.

alex alex

spolocnik.weebly.com LUXUSNÝ SPOLOČNÍK PRE ŽENY, PROFESIONÁLNY GIGOLO, MILENEC PRE DÁMY, MLADÝ ZAJAČIK, DON JUAN, TANTRA MASÁŽE, BRATISLAVA

safranek

Potřeboval by som ženu slečnu slovo daku mládí studentku na sex. Už som nemal sex ani nepametam. Nechceme to Zadarmo.

alenka_maxova

no Igor, ked uz je niekto nuteny pisat takto na net a doprosovat sa, vela to napovie aj o jeho vzhlade a povahe. Nesla by som s tebou, ani keby si mal vela vela euracov :D Nuz, ale prajem ti, nech sa daka chyti :D

IIgor1

miauu-odkial si,tiež tak uvažujem,tiež chcem intimne stretka,niečo také ako kamarati a vzájomne si zasexovať,/občas prevolať ale nenaviazať sa,/ keď to na nás prijde-ta potreba pomilovať sa,napíš odkial si ..ja som z Partizánskeho 180/78/45,štihly,hnede vlasy,oči do šedomodra....pošlem číslo.

Simon3022

Nezáväzný sex si užívam už dva roky a poviem ti, má to svoje čaro. Sklamala som sa vtedy v láske a vyriešila som to takto.