spali ste s niekym len tak bez citov? mali ste vycitky?
doteraz som mala len dlhe vztahy, nedavno som sa rozisla s priatelom, sklamana zo vsetkeho ...rozmyslam nad jednym kamaratom, ktoreho som stretla nedavno, len tak nezavezne si uzivat, nechcem uz vztah, aj tak som mlada a nema to perspektivu do buducnosti!
co si o tom myslite?
sex na jednu noc
:-D mala som..ale viacej neprosim... so srdieckom je to uplne krasne... len take suchu ruchu za vela nestoji ;)
pockaj, co ty vlastne dievca chces? Aby ti tu ludia opisovali svoje pocity zo sexu na jednu noc?? :D :D no som sa opat raz pobavila....
Tebe zalezi na tom, ci ma niekto iny, uplne pre teba neznamy clovek z toho vycitky??? Skor nech tebe zalezi na tom, co pri tom citis, alebo co by si mohla citit. Kasli na druhych, ake maju skusenosti. Kazdy ma taku skusenost aka je povaha - niekomu to vyhovuje, inemu vadi a preto to uz nerobi. Probuh, to ked ti teraz 20 ludia napisu, ze je to super, tak pojdes do toho? :D :D may gad, kde to uz smeeeeee :D
Ja taku skusenost mam a ziadne vycitky :D Vyskusaj a uvidis. Tazko povedat aka si povaha. Mne to vyhovuje. Ono su dva typy muzov - jeden si chce vyslovene LEN uzit, cisto sex, nejaka rozsiahlejsia komunikacia nehrozi. Toto moc nemusim. Najlepsie je mat staleho milenca, ktory je trochu aj ako kamarat, ze sa s nim da aj porozpravat.
mna to tak zaujima, ci niekto nema taku skusenost, ako milenca
a neviem ake ine vychodisko dokym budem mat normalny vztah, to bude este niekolko rokov
sa pytas ci "odskusat ochotnikov" z radov opacneho pohlavia ???
no poviem to takto : nie je nic nudnejsie ,ako zit dokonaly zivot .... ako sa rozhodnes v danom momente netusim a o sebe nerada pisem ,preto neprezradim nič :DD
miauu, mal som moznost. uz sme lezali. dotyky boli. suchanie jeden druheho. ale nakoniec sa nic nestalo. nechcel som. chybala mi tam taka ta intimna zlozka dvoch blizkych dusi, ktora sa casom zvycajne vytvori vo vztahu.
a povedal som si, ze este mam kus zivota pred sebou, a co ak sa mi este podari stretnut tu, ktoru budem fakt chciet milovat ako este nikto nikdy nikoho nechcel? vzdy sam seba presvedcim, ze by som pre nu urcite bol vzacnejsi takyto opatrny, aj ked uz pouzity, nez keby som sa kazdu chvilu do niektorej namacal. a urcite by som jej to nedokazal zatajit, ak by sa na to opytala.
takze ja skor nie.
Ja osobne si myslím, že každý by aspoň raz v živote mal vyskúšať nezáväzný sex.