baby ako znášate ak sa Váš partner stretáva s bývalou? Myslím, ale intenzívnejšie, nie, že sa iba stretnú raz za pol roka na káve..ten môj chodí s bývalou behať trikrát za týždeň, strašne na to žiarlim, je to pekná baba, ktorá navyše nevie, že sme sa s frajerom dali znovu dokopy..ale nechcem ho obmedzovať, že sa s ňou nemôže stretávať.
Baby tolerujete byvale?
Tak toto nie. V prvom rade, jej mal o tebe povedať, to je jedna vec. Aj keď je to neoficiálne, stačilo povedať, že teraz niekoho má nemusel hovoriť koho. Takto akoby čakal, že u nej možno bude mať šancu a ak áno, teba odkopne. Okrem toho tak často? Prečo neberie behať teba? S bývalým sme síce zostali priatelia, ale takto často sa vôbec nestretávame. Napíšeme si k sviatku, občas sa stretneme, ale tým to hasne. A že sa to snaží pred tebou ešte utajiť? To je priveľa. Toto by som veru netolerovala.
Ako myslim, aby si hladala istotu u chalana? No ja by som sa nikdy sama s tymto problemom nedusila. Sadla by som si s priatelom a snad ako dve inteligentne bytosti by sme si o tomto probleme pohovorili. To, ze sa dvaja po rozchode stretavaju nie je koniec sveta. Pokial su si vedomi toho, ze je to cisto priatelstvo, tak ok. Zle to je iba vtedy, ak stale nevedia co k sebe citia, popripade ak len jedna strana nevie ake su jej city. Vtedy priatelstvo po rozchode prosto neexistuje. Preto sa opytaj priatela, ci vie na com u nej je. Ci si je isty, ze ona ho uz nemiluje. A ze ak tam je co i len stipka pochybnosti, mal by prehodnotit, ci sa budu stretavat nadalej...
trikrat za tyzden sa stretava s byvalou a ešte to pred tebou tají? to podla mna nie je normálne a urcite by som to netolerovala.
čo bolo, bolo, mala by to byť minulosť..
Priateľ si napr. s bývalou posielajú sms alebo zavolajú si keď má jeden alebo druhý dáky sviatok, ale to robím aj ja s bývalým, ale ani jeden z nás sa s bývalým/-ou nestretávame..
vies co by mne viac vadilo? toto..:
žiarlila som na ňu veľmi aj keď sme boli spolu predtým, !lebo o nej dosť často rozprával aj keď vtedy sa nejak nestretávali..!
prepac, ale myslim si, ze si tu piate kolo u voza. pohadaju sa, prilezie za tebou. vezme ho na milost, poleti za nou. kasli na to, toto nebude mat konca. a trpiet najviac budes ty (vzdy trpi najviac ten, koho cit je uprimny).
luna, prepac ale si naivna. 3x do tyzdna travi s nou svoj volny cas?! a kolko je vlastne s tebou? len priatelka? a co je to za priatelku, ked pred nou taji, ze ma s tebou vztah?
poznas toto?: radsej koniec s bolestou, nez bolest bez konca.
Nie!!! Co sa raz stane byvalym, nech tym aj ostane. Nemam rada priatelove byvale, ale tak oni sa chvalabohu spolu nestretavaju. A keby sa zacnu, tak by som to urcite netolerovala.
Nevie o tom, lebo my sme sa k sebe vrátili a ešte to je všetko také neoficiálne..ako myslíš hľadať istotu u priateľa? On mi môže povedať, že je to len kamoška, ale žiarliť budem furt..žiarlila som na ňu veľmi aj keď sme boli spolu predtým, lebo o nej dosť často rozprával aj keď vtedy sa nejak nestretávali..
na čom je váž "vzťah" založený?