Baby tolerujete byvale?

Príspevok v téme: Baby tolerujete byvale?
luna28

baby ako znášate ak sa Váš partner stretáva s bývalou? Myslím, ale intenzívnejšie, nie, že sa iba stretnú raz za pol roka na káve..ten môj chodí s bývalou behať trikrát za týždeň, strašne na to žiarlim, je to pekná baba, ktorá navyše nevie, že sme sa s frajerom dali znovu dokopy..ale nechcem ho obmedzovať, že sa s ňou nemôže stretávať.

3nttt

no ked maju spolu dieta tak sa asi aj na hlavu mozes postavit :( skor by si mala riesit ci to ma vobec zmysel,pretoze tam sa vztahy nikdy uplne nepretrhnu.

snehuliatko

najhoršie je, že doteraz som sa tvárila akoby nič, ale už to musí skončiť ďalej to takto nejde.. keby som vedela aké ťažké to bude na psychiku, ukončila by som to ešte v čase ke´d sme spolu oficialne neboli len sme sa stretávali.. človek sa chybami učí :(

snehuliatko

a hlavne keď z každej strany od každej kamarátky počúvam to že ma obdivujú ako to môžem zvládať že oni by to nevydržali..čo mám ale robiť hrozne som sa zaľúbila a ťažko z toho vycúvať :( na druhej strane si zas vravím že lepšie sa trápiť nejaký čas, kým by rozchod prebolel ako sa trápiť dlhú dobu do budúcna :(...pokial viem tak spolu nemajú nič verím mu v tomto..ale ani tá dovera v takomto prípade nestačí :(

dasa123

aha,to som nevedela ze maju spolu dieta,ta ti bude dychat na chrbat stale...a este ked sa snazi ho ziskat.snehuliatko,hlavu hore,neplac,bud sebavedoma,nerob mu sceny,ale mu povedz ze si neprajes aby sa stretavali,aj ja mam dieta a prvym manzelom,a poviem ti pravdu nemame potrebu sa kavickovat a vykecavat...to je blbe zblaznila by som z toho,keby moj kavickuje s byvalou...neviem,,,je to trosku...nemas pocit ze medzi nimi nieco je?ak ano...utekaaaaj,lebo budes nestastna cely zivot

snehuliatko

kiežby to bolo také ľahké :((... ako vravíš ničí ma to ver či nie aj teraz keď píšem toto tak mi tečú slzy...a ona z jeho života nezmizne už nikdy pretože ich spája dieťa..najhoršie je že ona ho chce získať späť, dokonca si o mne zisťuje všetko čo sa dá od kohokoľvek, snaží sa s ním byť čo najviac aby si ho znova získala.. je to hrozne komplikované a zdĺhavé to by bolo na dlhšie..

dasa123

snehuliatko preco sa takto trapis?ved sa znicis...a on?to ti zato ten chlap stoji...ma ta rad,ked sa potrebuje stretavat s byvalou..mna by to ponizovalo,byvala je byvala...a ma svoje miesto niekde inde,nie pri tvojom partnerovi...

snehuliatko

ja s vami všetkými súhlasím, tiež by som ju poslala kade ľahšie keby som mohla ale tomu že sa stretávajú a to naozaj pravidelne nemôžem naozaj nijako zabrániť aj keď ma to neskutočne zožiera..je to smutné keď spomínam na začiatky ako nám bolo perfektne (bez nej) a potom to prepáčte za výraz celé dosrala.. odvtedy sa celý čas premáham a odráža sa to všetko aj na mojom správaní voči nemu a on si to samozrejme všimol ale načo mu to budem hovoriť, že mi to vadí a trápi ma to, revem kvoli tomu ako krava, keď viem že aj keby som mu to povedala, nič s tým nespravím :(

dasa123

jasne:)ja som si s byvalou mojho partnera vytrpela svoje ,,,a dievca islo teda cez mrtvoly...ale ja som jej len raz povedala,kde sa na mna hrabe...a pomohlo:)