baby ako znášate ak sa Váš partner stretáva s bývalou? Myslím, ale intenzívnejšie, nie, že sa iba stretnú raz za pol roka na káve..ten môj chodí s bývalou behať trikrát za týždeň, strašne na to žiarlim, je to pekná baba, ktorá navyše nevie, že sme sa s frajerom dali znovu dokopy..ale nechcem ho obmedzovať, že sa s ňou nemôže stretávať.
Baby tolerujete byvale?
dasa, ja ti verim :D neboj :D Samozrejme, na nikoho neutocim, len mi napadlo, ze tento problem ma dve strany :)
A inak, tiez som si dost vytrpela s byvalkou, ako pisem nizsie, takze viem co to je, ked sa vam do vztahu niekto neustale pcha :)
ALENKA MAXOVA NIESME.->PRISAHAM
babule, dufam, ze si toto vsetko, co pisete plne uvedomujete a ste si vedome toho, ze i vy ste niekoho byvale :) I jedna byvalka mojho draheho vykrikovala, ako by ona nedovolila svojmu chalanovi, aby sa stretaval s byvalou a pritom ona takmer rok doliezala za tym mojim. Takze bacha, aby ste neboli tie, o ktorych pisete :) Ja len tak, tiez nechcem skoncit ako "otravna byvalka" :D :D
DzanaFX moj nazor je ze NACO sa stretavat s byvalymi? sak dobre.ked ich nahodou stretnem tak prehodit par slov je ok.ale na aku rit udrziavat nejake DOBRE vztahy?
este pochopim ked sa dvaja rozidu v kamaratskom duchu. ale nejaky skaredy rozchod,no neviem.a teda urcite by som neprekusla keby sa s nou 3x tyzdenne stretaval.aj keby NAOZAJ len behali.vadilo by mi to keby to aj nebola byvala...
no ja verim na kamaratstva medzi muzom a zenou, sama mam vela kamaratov a nechcela by som ich, ani oni mna..ale byvali to nie su, to je fakt.
a ja mam milovat chlapa,ktory sa stretava s byvalou?naco mi taky chlap je?co si potrebuje chlapec dokazat.ja neverim ani na kamaratstva medzi muzom a zenou,neverim na tieto veci,kavickovanie,telefonovanie,gratulacie,nie nie to je kravina jak mraky...
Tak ako Dasa pise, chces sa stretavat s byvalou? ok ale ja ti to trpiet nebudem...mooje slova...
keby si mu bola na prvom mieste a povedala by si mu,ze ta to trapi a keby bol fesak taky chapavy tak by ti to asi nerobil...
kolko ma rokov?
tak Dasi, neviem, ci by som koli tomu dala kopacky chlapovi, ktoreho fakt milujem. potom by som sa zozierala,ci som urobila dobre,lebo co ak boli fakt len dobri kamosi. a keby som mu dala ultimatum ja alebo ona, mohol by byt urazeny on,ze mu nedoverujem, co je zakladny pilier vztahu.
ja ziiiiram....ze vasi chlapi chlapy chodia s byval. na kavu a podobne...to je normalne?a potom vecer ked ste spolu vam rozprava ze s nou bol vonku?a ako sa ma?to je naco dobre,aby ste si dovrzali vztah.dievcata,co tu pisete ze vam to nevadi ,klamete,chcem vas vidiet ked je ten vas drahy s nou vonku,co prezivate...teda ja niesom nejaka zakomplexovana koza,ale toto by som nikdy nepripustila,viem ake dokazu byt zeny mrchy,coho su schopne a vy im posielate svoje lasky,rovno na striebornom podnose.ja by som mojmu povedala len jedno-ak mas potrebu stretavat sa s byvalou,nech sa ti paci,ale somnou nerataj.papa
ja po svojej skusenosti este keby som zistila, ze sa s nou stretava pravidelne by som asi explodovala...:-D nastastie moj ju poslal do certa a neverim byvalkam