baby ako znášate ak sa Váš partner stretáva s bývalou? Myslím, ale intenzívnejšie, nie, že sa iba stretnú raz za pol roka na káve..ten môj chodí s bývalou behať trikrát za týždeň, strašne na to žiarlim, je to pekná baba, ktorá navyše nevie, že sme sa s frajerom dali znovu dokopy..ale nechcem ho obmedzovať, že sa s ňou nemôže stretávať.
Baby tolerujete byvale?
čoooo tak to by som nedovolila ani za nič ... však ty skus chodiť tak s bývalim a uvdíte :D je to hluposť to sa nepatrí
ja by som rada privitala aj nazor nejakeho chlapa na tuto temu,ze com tym chlapi sleduju ked sa stretavaju s byvalkami..:P
carie uplne suhlasim
snehuliatko...nechcem ti pisat zle,ale je mi ta fakt luto...ty mu nechces ublizit...dievcata,ja sa niekedy ani necudujem,ze sa stretava s byvalou,ked si nechate takto so sebou zametat,ked nemate radi sami seba,nebude vas mat rad ani on,sustavne sa ponizujete,dovolite mu aby si robil s vas prdel,tu asi nieje pomoci,,,zapracujte na sebavedomi,lebo je to asi velka bieda.sorry
luna pocuvaj, vsak maj preboha trocha hrdost, bud trocha sebavedoma. nechas so sebou zametat, co je to za vztah? drzis hubu a krok len aby si o tebe preboha nieco zle nemyslel. aj ked budes vediet na 100% ze ta podvadza budes sa vnutri uzierat a hovorit: "len preboha nesmiem nic povedat aby som si ho udrzala, aby o mne nemohol povedat ze som ziarliva a hystericka? To co ti robi NIE JE normalne a je uplne normalne, ze ziarlis, nemusis sa za to citit menejcenna, vadna ani psychicky narusena. My ludia mame nejake emocie a tie emocie nie su vzdy len pozitivne a pekne, je uplne normalne citit aj hnev, ziarlivost a pod. ak je na to dovod. Vsak sa pozri na zvierata, tiez maju aj tieto emocie. To, ze ti k tomu vsetkemu este aj klame svedci len o jeho charaktere, tu je na mieste otazka, ci ma zmysel o takehoto chlapa vobec este bojovat. Skus si s nim prip. sadnut a normalne bez kriku povedat, ze pocuj, toto mi vadi, chcem, aby si chodil behavat so mnou, ja som predsa tvoja sucasna priatelka. Povedz mu to takym sposobom, ze ti to ublizuje a nesnaz sa z neho hned robit zleho ale ani opacny extrem. Ak sa nasere a bude ti vykrikovat, ze si chorobne ziarliva, psychopatka a podobne, tak si bud ista, ze jeho stretnutia s byvalou nie su ani nahodou nevinne, nenechaj sa zahnat do kuta a proste to s nim ukonci. Zrejme je to presne ako niekto tu uz spomenul, mozno ma vztah aj s byvalou a preto ta taji.
ja vam poviem co mne robila byvalka a preco som ju tak neznasala a neznasam ju doteraz...zamilovala som sa do jedneho chalana prvy krat v zivote laska na prvy pohlad, pracovala som na vztahu skoro pol roka, lebo prekonal dost hnusny rozchod, ked bol v zahranici a vratil sa domov a zistil, ze jeho byvalka ho vo velkom podvadzala...od jednej kamosky sa to dozvedela, ze mam o neho zaujem a tak sa zacala vsade vtierat, aby ho dostala spat, najprv to bolo na jednej slavnosti, kde sa na neho zacala lepit a motat mu hlavu, potom odisla domov a ja som s nim tancovala a snazil sa ma pobozkat no ja som sa mu uhla, si myslel, ze po tomto sa mu to len tak lahko prepecie a to sme este spolu nechodili, po dvoch tyzdnoch sme zacali spolu chodit, a na vsetky vylety zacala zrazu chodit aj jeho byvalka, zurila som stale, lebo do neho zaparala, raz som na neho cakala na treningu a on nikde a zrazu prisiel aj s NOU, spytala som sa ho, ze kde si bol? a on potom ti poviem, a ja stale kde si bol? Zurila som neskutocne, potom mi povedal, ze bol s nou, lebo ona sa rozisla s priatelom a strasne plakala tak ju bol utesovat...potom isli spolu na trening a ona mu povedala, ze nech sa chytia za ruky ze spolu chodia a on jej na to povedal, ze s tebou ja chodit uz nikdy nebudem mam svoju priatelku ktoru nadovsetko lubim, vraj ostala ako obarena a bol to jeho plan, aby jej to poriadne vratil aj s urokami a od vtedy prestala, samozrejme ja som mu potom urobila cirkus, ale malo to ucinok, takze takato mrcha to bolo a nehovoriac o tom, ze stale ma niekoho dalsieho s kym za chrbtom chodi...preto byvalky neznasam, nevravim, ze vsetky su take, ale ja mam taku skusenost
ďalšia vec ale je že mu nechcem ublížiť :( on je naozaj skvelý človek a ja som tá posledná ktorá by mu chcela ublížiť :/ prečo to musí byť také komplikované...
navonok áno, naozaj som silná pretože nikdy svoju slabosť nedávam okoliu najavo, nepotrebujem im to všetko vysvetľovať atď, ale akonáhle nad tým začnem intenzívne premýšľať, tak mám naozaj sto chutí s tým všetkým skončiť... na druhej strane keď som zas potom s ním tak viem že s ním chcem byť..takže ani tak ani tak :( ale čím ďalej tým viac naozaj uvažujem nad tým, či mi to stojí za to utápať sa v slzách a nespraviť tomu všetkému koniec.. nechcem aby to vyzeralo že som namyslená alebo narcis alebo niečo :D, ale myslím si že som všeobecne dobrý človek a zaslúžim si byť šťastná a nie sa takto trápiť :(
je to urcite tazke, ale s babom neurobis nic...Prosto tu vzdy bude a on bude vzdy jeho otec. Cize je to trosku ine, ako opisuje zakladatelka temy. Ale verim, ze ak ti mnohi hovoria, aka si silna, asi naozaj budes. Ak ta tvoj priatel miluje a ty milujes jeho, prekusnes to male babo :)