Ahojte :) ako tak sledujem, každým dňom je viac a viac umelých báb, umelé prsia, vlasy , nechty, umelé opálenie, pery napichané, obočie , atd... mne je z toho zle, áno veľmi rada by som bola keby mám väčšie prsia, dlhšie a hustejšie vlasy, ale nebola by som to ja! Keď niekto si dá spraviť len tie vlasy, pery, prsia, ešte je to fajn, ale keď vidím tie baby, ktoré už majú všetko, je mi z toho zle... aký názor máte na to vy?
Umelé bábiky, aj ty si jedna z nich ?
ale ak by si ty sama bola so sebou maximalne spokojna, tak by si nemala vnutornu potrebu riesit baby, ktore toto so sebou robia, bolo by ti to totiz uplne jedno, to som mala na mysli
takze nejaky suvis s tebou to mat bude, mozno si to ani nejak neuvedomujes, ale casom na to prides, ze preco (mozno nie si celkom spokojna s prsiami alebo hocicim inym...)
to nie je myslene ako utok
tu babu, že si myslí, že má veľké prsia, a že ju bude každý chalan chcieť :) ...
shellly veď to je jasné, že niekto komu sa lámu nechty a nedá sa s nimi nič spraviť, že si dá niekto umelé, to zas je vphode :) aj s tými vlasmi... len niektoré to trošku viac preháňajú, ja keby si idem dať tie vlasy spraviť, tak sa snažím, nech to nepôsobí umelo :)
veď jasné, je to ich život, len mám kamarátku , ktorá má umelé vlasy - ktoré pôsobia strašne umelo, chodí pravidelne do solárka, silikóny, umelé mihalnice, vie, že mi to príde hnusne :D .. ale jej to nevadí, že mne to vadí, ja za za ňu nehanbím, ani jej nezávidím, len viete, potom sa mi sťažuje, že ju chalani nechcú, keď jej povedia, aby si nedávala umelé mihalnica, a vlasy si nechala svoje, tak to nie, radšej bude sama... :)
anonymkacolett
Je to úplne jednoduché,ak dievča chce dlhé vlasy teraz nebude predsa čakať 3 roky kým jej z krátkych vlasov narastú vlasy po pás..a mimochodom sú aj dievčatá/ženy,ktoré neviem ako sa budú snažiť a nikdy im dlhé vlasy nenarastú lebo ich majú slabé a veľmi riedke
A k umelým nechtom,ja mám strašne škaredý tvar nechtov tzv. ,,placky,, a veľmi sa mi štiepia,akokoľvek som sa o nich starala,čo i len narastli trošku zlomili sa,tak som si dala umelé a mám pokoj..ruky mám vždy pekne upravené..
takze, ak som pochopila spravne, nejaka baba tohoto typu obtazuje tvojho priatela
vidis v nej konkurenciu, alebo kde je problem?
inak by ti to predsa mohlo byt uplne jedno, lebo ak sa nejaka baba rozhodne byt umela, je to jej telo, jej zivot, jej prachy (alebo prachy jej priatela, rodiny), takze 'zi a nechaj zit'
ale skor riesis priatela, ze?
Majky nejako si ich zastávaš ;) ... ja proti nič nemám, len mi je z toho zle.. teraz je to v ´´MODE´´ a čo budú potom robiť, keď ich chalan bude chcieť iba na sex? :D a aj to možno nie...
a co ked si ich dala? ak dobre vyzera tak to ucel splnilo a nevidim v tom nic zle... skor toto stazovanie si mi pripada dost zakomplexovane
majkyy111 to určite nie :) ... nepotrebujem byť krásna cez chirurgov, alebo inak :) len nechápem prečo to niektoré až tak preháňajú,
poviem takto napríklad :) sesternici sa nechce čakať, kým jej narastú dlhé vlasy tak si ich dala...a
aj ja by som chcela veľmi rada dlhé vlasy, ale ja si radšej počkám, :D
zeby preto ze na to dnes este nie su technologie?
Ja som urcite za prirodnu krasu ale proti umelym babam nic nemam.Ved je to ich vec,ich zdravie,a ked im to ze si nechaju napichat botox,zvacsit kozy a nalepit umele vlasy zvysi sebavedomie tak proc ne,dneska uz je to "normalne,bezne"takych zien bude uz len viac a viac
a áno, občas sa to rozoznať nedá pri kvalitne umelých vlasoch, ale prečo radšej nespravia pre to niečo aby rýchlejšie rástli vlasy a mohli sa pýšiť, že sú to jej vlasy ? :)