Ahojte :) ako tak sledujem, každým dňom je viac a viac umelých báb, umelé prsia, vlasy , nechty, umelé opálenie, pery napichané, obočie , atd... mne je z toho zle, áno veľmi rada by som bola keby mám väčšie prsia, dlhšie a hustejšie vlasy, ale nebola by som to ja! Keď niekto si dá spraviť len tie vlasy, pery, prsia, ešte je to fajn, ale keď vidím tie baby, ktoré už majú všetko, je mi z toho zle... aký názor máte na to vy?
Umelé bábiky, aj ty si jedna z nich ?
podla mna im akurat zavidis ze su krajsie ako ty.. bez urazky
No len viete, mám priateľa, a keď mu vypisuje, umelá barbína, s umelými prsiami, vlasmi, a on nemá záujem, a ešte mu vynadá, že ako to, že ju odmietol, že či nechce radšej babu ktorá ma oveľa väčšia prsia ako ja :D tak to nasere...
No ja osobne, radšej ako mám vyhodiť peniaze za umelé nechty si kúpim radšej pekné oblečenie :) len viete, ja sa o svoje nechty starám, robím všetko pre to aby sa mi pri vysávaní nezlomili :D ale viete, potom sa všetky baby čudujú, že ako to, že sú to moje nechty, také dlhé, či mám trvalú, keď mám svoje prirodzené kučery, či mám napichané pery, keď ich mám také veľké, ako keby som to nemala od prírody..
miauu aj ja mám spolusediacu ktorá má krásne SVOJE dlhé a husté vlasy po zadok :) a veru aj u nás v rodine majú sesternice prsia 3 len mna tá genetika asi obišla, ale to je príroda , len keď vidím babu, ktorá vychádza práve zo solárka :D z dlhými vlasmi, po plecia husté, a po zadok pár pramienikov, tak keby sa dievčence snažili aspoň aby to vyzeralo prirodzene :)
tiez som za prirodnu krasu, ale ked niekto potrebuje ist na hocijaku operaciu tykajuci sa krasy kvoli zdravotnym problemom, tak som za... a za som aj pri tom, ked ma zena extremne nizke sebavedomie a vie, ze dany zakrok je pomoze... preto bez sebavedomia sa v dnesom svete nepohnete... ja na sebe nemam nic upravovanie... jasne, s kolkymi vecmi na sebe nie som spokojna, ale nedokazala by som zit s tym, ze mam na sebe nieco, co nie je moje od prirody... teraz sa podla mna aj chlapom viac pacia zeny, ktore su prirodne a nemaju na sebe tri kila make-upu, najvacsie pery, obocie cele vytrhane, iba dokreslene... ale ako tu uz napisala M 25, je to ich vlasne telo a oni vedia, co je pre nich to najlepsie ;-))
najlepsie je byt od prirody krasny :)
zeny to maju v genoch, pacit sa, pacit sa, pacit sa az z toho vznikne posadnutost
anonymkacolett:
a kedy vies na 100% povedat, ze nieco je umele?
poznam baby, ktore na postavu jednoducho zdedili geny, brucho nikde a prsia 4ky pomaly
napriklad ja mam huste vlasy po zadok, obocie tmave, vzdy upravene, nechty nalakovane dlhe a tiez upravene.
a uz vela zien a kamaratok sa ma pytalo kde si davam robit nechty, odkial vlasy a boli sokovane, ze nie som umela
niekedy to ani zeny nevedia rozoznat, nie vsetko musi byt hned umele :)
wreck, za nechty dať 15e za týžden?? to ku komu chodíš :DD hehe
no ja tak dávam ale mesačne ... ale to ťa ako chlapa isto nezaujíma.. :D
a tiež také baby neriešim, ked chcú byť "dokonalé", nech sú, ked majú na to .. vždy sa nájdu chlapi, ktorým sa páčia..
nech si každý robí so svojím telom, čo chce, nemám potrebu to riešiť a ohovárať ich :D
žeby si závidela?:D
wreck super nápad, aspoň ušetríš a môžeš si dovoliť predĺženie vlasov, alebo letné šatočky:D
inak ku zakladetelovi témy. Tak čo si o tom myslím... ženy majú geneticky vrodený talent veci skrášlovať, tak prečo ho nevyužiť v ROZUMNEJ miere aj na sebe? Zase opačný extrém je tiež blbý, keď dievča chodí v širokých rifliach celé mesiace a v zime v jednej športovej vetrovke o tri čísla väčšej. To mi pripadá, akoby sa hanbili za svoju ženskosť. Čo sa týka plastických operácií, som proti. A keď žena vyzerá už umelo, je to riešenie nejakého vnútorného problému.
Nahodou, tieto zeny si vysoko vazim! Z coho by inak zili salony krasy a plasticki chirurgovia.
šejlinka, ani nie. na leto uprednostnujem skor jednoduche kvetinkove vzory. ti vietnamci uz nevedia co za to pytat! :))