Ahojte :) ako tak sledujem, každým dňom je viac a viac umelých báb, umelé prsia, vlasy , nechty, umelé opálenie, pery napichané, obočie , atd... mne je z toho zle, áno veľmi rada by som bola keby mám väčšie prsia, dlhšie a hustejšie vlasy, ale nebola by som to ja! Keď niekto si dá spraviť len tie vlasy, pery, prsia, ešte je to fajn, ale keď vidím tie baby, ktoré už majú všetko, je mi z toho zle... aký názor máte na to vy?
Umelé bábiky, aj ty si jedna z nich ?
Nedala by som si spraviť nič z toho a nedokázala by som si dať spraviť silikóny, ešte dobrovoľne ísť pod nôž... Nikdy v živote. Neodsudzujem druhé baby, ale niektoré z nich sa fakt asi nevidia. Hlavne tie, čo si na seba nakydajú 3kg makeupu o dva odtiene tmavšieho až sú celé oranžové a na líca farbu, ale tak sa tým natrú, že vyzerajú ako klauni. A keď už si chcú napichať pery, vytetovať obočie a neviem čo, tak aspoň nech to robia s mierou. Ale sama by som si nenechala urobiť nič z toho.
neviem co to furt tu riesite
cista zavist
ak sa ti to nepaci nedivaj sa
ak chces byt taka urob sa takou
kazdy nech si je aky chce byt a to ze sa to tebe nepaci je kazdemu aj tak jedno
tolko zbytocnych tem je tu zalozenych az to pravda neni
doubledog: ok, v pohode :-)
este k tvojej otazke, tak na mne by sa iste naslo tiez vela veci, ktore by ina mozno uz nechala na sebe upravit, to je vsetko vec pohladu na seba sameho, ale ako som uz pisala, zivot je o niecom inom, ja ho poznam teda aj z uplne inej stranky
iste, kebyze mam znetvorenu tvar po nejakom agresivnom zhubnom nadore, po tazkej havarii, alebo prsnik prec kvoli rakovine, tak zvazim plastickeho chirurga, ale to je ina situacia
je smutne, ze mlade, pekne baby si nedokazu vazit to, co maju (zdrave, pekne, mlade telo) a robia toto so sebou, ze si nechali nabulikat, ze to, ake su, nie je 'dost dobre'....:-//
V každom prípade,každý nech robí to,čo pokladá za vhodné..ak sa babám páčia obrovské pery,dlhé nadpojené vlasy,veľké umelé prsia nech si ich dajú..je to ich život,ich telo,ich peniaze..každému sa páči niečo iné a práve tá rozmanitosť na tomto svete je krásna..a neexistuje univerzálny meter na krásu..takže ak niekto bude šťastný s 5 umelými prsiami alebo 5ml perami nech si ich dá!:-))))peace
Moam, to by som som sa aj ja veľmi bála, jed mat v perách, v čele :D ...
shellly, keď chcú teda dlhé vlasy, nech si ich spravia kvalitne! a nie že vyzerajú strašne umelo :) len ja by som sa bála, či sa mi moje vlasy nezničia..
doubledog: nie som zdaleka 100%na, ale vazim si to, co mam, pretoze viem, ze zivot je o inom a mam za sebou toho viac nez dost
a nemyslim, ze sa niekomu vysmievam, nemam na to dovod
kazdy nech si robi so svojim telom to, co uzna za vhodne on sam
v poslednej dobe si vsimam, ze velmi rad si rypnes do mojich prispevkov, neviem, ci je to nieco osobne,ak ano - tak to povedz priamo, dakujem
anonymkacolett
A k prsiam..ja prsia urobené mám(jediná moja plastická operácia)som vysoká a chudá a vôbec ma chrbát nebolí,takže neznamená,že keď je žena chudá a má umelé prsia musí mať bolesti chrbta:-)))A tak isto sa s umelými prsiami dá kojiť,takže to nepreháňaj prosím ťa..že ženy ktoré majú silikóny nebudú kojisť deti....
anonymkacolett nooo dobre tak ja ti to poviem, máš úplnú pravdu, tie baby sú nechutné, čo si o sebe myslia, že sa ti vyrovnajú takou jednoduchou cestou? Pozri sa ešte raz na tie celebrity, trápne pipky! Spoko?
A teraz, vieš, prečo ti to tu doteraz nikto nenapísal, aj keď väčšina si skutoččne myslí o nich svoje? Lebo je to nudáááááá... Takéto ohováračky si môžeš riešiť s kamoškami modelkami, ktoré sú tak prirodzene krásne ako ty, alebo prípadne majú "len" jednu tajnú operáciu, ktorú nikdy nepriznajú a nájdi v nich spriaznené duše... hmmmm. A čo tak trochu menej sa zaoberať krásou a súdiť iných? Čo ty vieš, aký je to pocit, keď má niekto komplex z nejakej časti tela a takto to rieši, možno nie správnou cestou, ale aj tak - niečo mi hovorí, že si jednou z tych, ktoré ten komplex v nich nepriamo umocňujú:/