Prosim vas o radu. Som strasne osamela.Moj problem je v tom ,ze mam uz 22 a este som nemala frajera.To by az tak nevadilo ,ale ked mi stale pribuzni hovoria,ze mna asi nikto nechce.Ved sa po mne pozeraju vseliaki muzi aj z okolia a potom mi doma povedia,ze to nic neznamena a nech si nenamyslam.Som pekne ,mlade dievca a mam z toho depresie.Problem je v tom,ze uz nemam odvahu.Lebo si myslim,ze asi maju pravdu.To naozaj sa nikomu nemozem pacit?ňTak som v pritomnosti chlapov ako poleno a snazim sa,aby si ma radsej nevsimli,lebo by to aj tak nepomohlo a este by som bola aj sklamana.
Poradte mi
Vyznate sa v muzoch?
To mas super,ja som hanbliva aj za tri a asi by som si ani nevsimla ,keby po mne niekto isiel.
Mne raz kamoska volala, ze sa mam dostavit na chatu, ale ze tam asi sama netrafim, tak ma pocka jej kamarat, tak som ho vonku cakala, netusiac, co pride... ked som sadla do auta, cez okuliare som ho smirovala, teraz sa z toho smejem, a rozmyslala som,ci ma frajerku, aj na tom sa smejem :)...ja byvam zvycajne placha a hanbliva, no teraz som nebola, neviem, cim to je,ale citila som sa s nim strasne pohodovo...ale akosi sa tam okolo neho zacali tocit baby a bolo mi z toho dost cudne,mala som chut im vrazit :) , co u mna tiez nebyva zvykom, kedze takmer vobec neziarlim...a v posledny den ma zase viezol domov, stiahli sme si okienko,spievali a bolo nam super.....potom mi volala kamoska, ze si pytal moje cislo, ze ma urcite zavola von a ze ci som slepa,ci som si za ten cas nevsimla, ze po mne ide :PPPP..popravde, nevsimla :)........a teraz ho mam na krku :DD..toť moj pribeh v kocke :)))
Chcem sa vas este opytat ako ste sa vy zoznamili s babami alebo nejakym chlapom.
Tak myslim ako ste ich oslovili , stretli sa.Teraz som tu citala ine forum ,ze ranajky do postele,napisal jej na fb ...
Ja som este nezazila,tak keby ste mi napisali ako to mze byt ,ked sa stretnu 2 prvykrat
som presvedceny, ze v podtate tvojich pribuznych ani nezaujima ci niekoho mas, alebo nie, ale sa pytaju iba preto, aby "rec nestala"...tot vsjo
Nestresuj. Svojim blízkym na blbú narážku alebo otázku povedz, že na dobre sa oplatí počkať, overené vlastnou skúsenosťou, zaberá to :)...hlavne si z nich nič nerob, je 21. storočie a to, že máš 22 a nijakého chlapa neznamená nič tragické, oni totiž žili v trošku inej dobe,preto to aj inak berú. A to s tými chlapmi, ak teda nejakého chceš, tak buď trošku asertívna, trošičku si poflirtuj, usmej sa, netvár sa ako šedá myška. Veď sa skús trošku vžiť do kože nejakého fičúra, chcel by si babu, čo je utiahnutá, tvári sa, že neexistuje a podobne ? A nemusíš vo všetkom počúvať babičky, tety, kamarátky, máš 22, musíš mať tiež svoj názor na vec, ich rady nemusíš ignorovať, ber ich do úvahy, ale s rezervou, predsa babička je staršia osoba, síce plná skúseností ,ale keď ona randila s dedkom, bola trošku iná doba :)))....to je len môj skromný názor....šmytec :)
Ja viem,ale neviem vysielat ziadne signaly okrem zmatenosti.Stane sa mi ,ze tak znervozniem,ze sa zacnem motat,nieco mi padne ,ale mozno sa tak len citim,lebo mi kamosky hovoria,ze si nic nevsimli.Len ja mam zo seba blby pocit.
Ci nad tym vela rozmyslam,neviem si poradit,ked ho vidim ,som jak motovidlo a kamska mi povedala,ze si vobec nevsimla,ze by sa mi pacil,prave naopak sa jej zdalo.
Je mozne,ze chlap pojde aj za takouto babou?
Signaly su, pohlad, usmev, opakovana nahodna blizkost niekde na diskoteke. Vtedy vies ze ta druha osoba ma urcite sympatie k tebe a da sa nadviazat prvy kontakt ;)
Ten signal patri k osobnostnej vybave zeny. :-) A vacsinou to nieje dnes rozsireny signal, ze pozerat sa inym smerom. :-) Staci jeden pohyb, jeden dotyk, pohlad, muz, pokial nieje uplne slepy, to velmi rychlo uciti. Dolezite je, ze okolie si nic nemusi vsimnut. Musi to ist z hlbsich citov, ja ako muz tomu nerozumiem odkial sa to berie, ale viem, ze niektore zeny to maju, su si toho vedome, a vedia to pouzit, ked treba. Ale zacina ich byt ako safranu. Dnesne mlade zeny uz akoby vsetko riesili len psychikou, hlavou, a nie citmi a srdcom a teda k takym energiam sa ani nedostanu, nevedia, ze ich maju v sebe. Alebo mozno vedia, ale nevedia ich pouzit, co je z pohladu muza jedno a to iste. :-)
Loker a aké sú tie signály, ktoré by si si všimol na žene?