Vyznate sa v muzoch?

Príspevok v téme: Vyznate sa v muzoch?
krk1

Prosim vas o radu. Som strasne osamela.Moj problem je v tom ,ze mam uz 22 a este som nemala frajera.To by az tak nevadilo ,ale ked mi stale pribuzni hovoria,ze mna asi nikto nechce.Ved sa po mne pozeraju vseliaki muzi aj z okolia a potom mi doma povedia,ze to nic neznamena a nech si nenamyslam.Som pekne ,mlade dievca a mam z toho depresie.Problem je v tom,ze uz nemam odvahu.Lebo si myslim,ze asi maju pravdu.To naozaj sa nikomu nemozem pacit?ňTak som v pritomnosti chlapov ako poleno a snazim sa,aby si ma radsej nevsimli,lebo by to aj tak nepomohlo a este by som bola aj sklamana.
Poradte mi

krk1

Ja mam este jednu otazku.Velmi sa bojim sklamania.
Pocula som,z vacsine chlapov ide len o to dostat dievca do postele a potom si ich z kamosmi posuvaju a rehocu sa z nich.
Ako zistim (ak vobec aj o mna niekto zakopne ),ze ma ma rad a nejde mu len o to?
Viem ,ze preto ,aby sa do mna muz zamiloval nemozem spravit nic.

krk1

Navonok je dost sebavedomy ,ale kamoska mi povedala,ze ja nevysielam k muzom ziadne signaly.Teda ,ze nie otvorene by som mala zmurkat,ale ze na mne vobec nevidno ,ze sa mi paci .Skor si myslela ,ze naopak a tak ho este predomnou kritizovala.
Ze chlap radsej ide na istotu a nie za babou,co ho ani nevnima a nevsima si ho,,nech je uz akokolvek sebavedomy a hlavne ked je nas dost bab.
Je to pravda?

arman

Mozno nema odvahu ani on, kvoli niecomu takemu podobnemu. V zivote nemozes cakat na toho druheho.
Zacni teda riesit nedostatok odvahy, pytat sa samej seba, co ti berie energiu, ze mas strach. A mozno casom najdes odpoved.

zvodna nemusis byt, staci, ked budes mat odvahu a budes sebavedoma, potom si od zivota zoberes to, co chces, po com tuzis.

Cestu k sebe uz musis najst ty sama, mozes skusit to co ti radila Sejla, alebo ist inou cestou. Je to tvoj zivot. Jedno je iste, musis sa snazit.

krk1

Mas pravdu ,snad budem mat este sancu.
Ide len o to ,ze som taka sklamana zo vsetkeho,ze uz nemam odvahu.O mna sa nikto nestaral a jedina som nemala zo spoluziaciek chalana a citila som sa menejcenna.Nepoznam ake to je ,ked sa o teba niekto zaujima a uz ani neviem ci to je aj pre mna.Preto je pre mna tazke zhodnotit chlapa,aj som dost citala ,ale ja neviem by zvodna............

arman

krk1... pokial si to len nenamyslas a fakt ta tolko ocumuje, je dost mozne, ze sa mu pacis, ale nevie sa k tebe priblizit, lebo ma nejake podobne problemy, kvoli ktorym o sebe pochybuje, alebo ma citove problemy, proste neveri si. Ale takisto to moze znamenat, ze je zvlastny. Nizistis to, zivot ludi nefunguje tak, ze mame byt jasnovidci... nato sa vymyslela komunikacia. Ak ta to trapi a zaujima, priroda ta vybavila komunikacnymi schopnostami a musis to zistit tak, ze sa ho spytas.

Sejla

no dobre, tak ti skúsim poradiť.. Asi ako 70% ludí na tomto fóre, tvoj problém je tvoje nízke sebavedomie. Sú rôzne techniky na jeho zvyšovanie, vygoogli si. A tiež si neokukaná v komunikácií s mužmi.. ber to tak, že keď sa dáš s nejakým chlapom do reči, nemusí to nič znamenať, ale aj môže.. ale na to nemysli, proste si vyhoď z hlavy tie blúdne myšlienky o tom, či sa mu páčiš a či niečo nerobíš zle, aj tak väčšina ludí, čo stretneš sa viacej koncentrujú na seba, či oni nepovedia blbosť, takže v tom strese si ani nevšimnú, keď ty nejakú somarinu trepneš:D Proste odpovedaj, pýtaj sa... na hoci čo, hlavne sa tolko nehambi, dievča, ak zostaneš takáto, ešte budeš v živote vela trpieť...

krk1

Nemam vadu ,hovorim nie je problem vyzor.
So vysoka ,tenka ,mam velke oci a dlhe vlasy a obliekm sa nechcem povedat ze sexi ale dobre.
Preco ma ocumuje,neviem?

Sejla

máš na sebe niečo zvláštne? Telesnú vadu, alebo..? A to kde stretávaš toho princa, čo ťa mesiace očumuje?

Sejla

krk1 nechce sa mi veriť, že máš 22 a žiješ v tomto storočí... neber to ako urážku. Inak, prečo ti každý, kto ťa má rád, hovorí, že sa nikomu nemôžeš páčiť a nech si nenamýšlaš? To je divné!