Vyznate sa v muzoch?

Príspevok v téme: Vyznate sa v muzoch?
krk1

Prosim vas o radu. Som strasne osamela.Moj problem je v tom ,ze mam uz 22 a este som nemala frajera.To by az tak nevadilo ,ale ked mi stale pribuzni hovoria,ze mna asi nikto nechce.Ved sa po mne pozeraju vseliaki muzi aj z okolia a potom mi doma povedia,ze to nic neznamena a nech si nenamyslam.Som pekne ,mlade dievca a mam z toho depresie.Problem je v tom,ze uz nemam odvahu.Lebo si myslim,ze asi maju pravdu.To naozaj sa nikomu nemozem pacit?ňTak som v pritomnosti chlapov ako poleno a snazim sa,aby si ma radsej nevsimli,lebo by to aj tak nepomohlo a este by som bola aj sklamana.
Poradte mi

youki

hm, ale to tu blbne :)
ivka22: to si myslis ze vsetci chlapi su na nete ako v nejakom katalogu? To si dala jeho meno do googlu/facebooku alebo fotku na TinEye.com ?

youki

krk1: podla mna pasivita nestaci. Mozno ta niekto oslovi a mozno nie. Ak to chces ovplyvnit, nemozes dalej len cakat. Sama vies co ti viac vyhovuje.
Ak nemas vobec ziadne skusenosti s konverzaciou s chlapmi tak proste zacni nadvazovat - co mozes stratit?

youki

krk1: podla mna pasivita nestaci. Mozno ta niekto oslovi a mozno nie. Ak to chces ovplyvnit, nemozes dalej len cakat. Sama vies co ti viac vyhovuje.
Ak nemas vobec ziadne skusenosti s konverzaciou s chlapmi tak proste zacni nadvazovat - co mozes stratit?

ivka22

ahoj krk1, to ti neviem povedať ako je to s tými chlapmi, ale tiež by som to rada vedela. ako aj mňa to už hnevá, že konečne keď sa mi niekto páči, (bolo vidieť, že aj ja jemu) tak toho človeka už viac nestretnem. snažila som sa ho aj nájsť na nete, ale nikde nič. to sa mi stalo pokaždé, a neviem prečo.. :(

krk1

No ja som uz prec z domu 2 roky a stale nic.
Viem sa o seba postarat aj si povybavovat.
Som uz z toho zufala.Nie je normalne,ze baba nechce byt sama?Som mlade pekne dievca aj by som sa o neho starala ,teda nie ako mama ,ale viem co treba navarit a tak a nasla si cas a stale nikto.
Som taka strasna?
To naozaj staci,ked ides okolo a chlap si vsetko zisti a zbali ta bez toho ,aby ta spoznal?
Tak som asi naozaj strasna,ked sa pri mne taky nenasiel.

Antie333

Ono to mozno pride casom samo,napr. ked ides na vysku niekde dalej od domova,alebo do prace,ked sa musis spolahnut sama na seba...alebo,ked uvidis, ze je o teba zaujem, to tak pohladi ego, stupne sebavedomie a aj ta hanblivost ustupi :))))...mna osobne chceli na zakladnej poslat k psychologovi, ze som ticha a hanbliva , teraz vybavim,ked nieco treba, aj ked,v niektorych "instituciach" s tym mam problem, lebo vypadam na 16, co je uz pekne davno a tak sa snazia so mnou zametat :)))) netr

tstekvickats

no ja som bola tiež dosť hanblivá a mala som aj nízke sebavedomie...ja som sa s priateľom zoznámila tak, že som išla okolo jeho domu...som ho zaujala a od mojej sesternice si na mňa vypýtal mail adresu...asi keby ma bol osobne oslovil tak by som hned zutekala :D no a začali sme si písať, potom prvé stretnutie...a už sme spolu 2 roky...vdaka nemu mi stúplo sebavedomie a ked si spomeniem aké som bola hanblivé teliatko tak mi je to až smiešne :)

ivka22

ahojte, vy čo už máte vzťahy, a predtým ste boli hanblivý, tak ako ste to prekonali? a nebáli sa ísť do toho?