Permanentný make up obočia - skúsenosti?

balabasm

Tak to vám fakt nezávidí baby, keď vidím čo tu čítam. Ja som si vyberala salón asi aj pol roka :D Bola som strašne opatrná. Ani na mňa p. Kocianová neurobila dojem. Ak môžem takto odporúčať v rámci fóra a spraviť "mini reklamu"(ak to nie je proti pravidlám), tak ja som bola v Ba v salóne AristorA. Pripájam aj foto :)
P.S.: na tejto službe by som nešetrila za každú cenu

balabasm

Tak to vám fakt nezávidí baby, keď vidím čo tu čítam. Ja som si vyberala salón asi aj pol roka :D Bola som strašne opatrná. Ani na mňa p. Kocianová neurobila dojem. Ak môžem takto odporúčať v rámci fóra a spraviť "mini reklamu"(ak to nie je proti pravidlám), tak ja som bola v Ba v salóne AristorA. Pripájam aj foto :)
P.S.: na tejto službe by som nešetrila za každú cenu

Obocie

Chcela by som upozornit zeny na Sisley permanent make up,aby sa u tejto osoby v ziadnom pripade nedali tetovat!!!Vytetovala mi obocie tak,ze som mala zeleny nadych,zjazvene obocie,dieru v oboci,ostre hrany a ked som sa dozadovala korekcie,tak neuspesne.Je neseriozna,vulgarna,drza...spravanie ako z 5 cenovej...a ked mi pokazene,sfusovane obocie opravoval p.Nosko z Podunajskych Biskupic,ktoreho vam odporucam,tak bol zhrozeny z jej prace...Ked som pisala negativne recenzie na jej FB stranku,ihned ich vymazavala.Vsimnite si,ze ma len pozitivne recenzie na stranke a vraj kradnute fotky peknych tetovani,ktore ona ani nahodou nerobila!!!

tetovanie

Chcela by som sa veľmi pekne poďakovať p.Kocianovej za dokonale odvedenú prácu.Včera mi tetovala obočie a očné linky.Som nadmieru spokojná,má zlaté ručičky.Klobúk dole.Ešte raz,veľmi pekne ďakujem.Marika Švecová

zuzikk

Dobry den.hladam si info ohladne pmu obocia a narazila som na toto forum. Nasledne som si teda vyhladala p.kocianovu na fb aby som vedela o com je tu takato energicka debata. Nakolko mam sama pmu obocia vraciam sa na pretetovanie ku kocke u ktorej som bola pred rokom v PK lebo som velmi spokojna. Hladam info o kuzoch pmu a preto som sa dostala az sem. Rozmyslam o tejto praci uz 2roky a konecne som sa odhodlala do toho vhupnut.
Popravde praca p.kocianovej co sa tyka pmu obocia (z fotografii na fb) je uplny priemer, ziadne waaau. Videla som uz aj horsie, ale ja by som sa s tym tiez neuspokojila. Ale medicinske tetovanie (jazvy, bradavky atd ) velmi pekna praca. Takze kto chce pery, linky,obocko, jedine Phibrows. Co mi je na profile p.kocianovej nesympaticke je hlavne to, ze kazdy prispevok zacina "odbornicka, profesionalka, skusenosti,tisice spokojnych zien, kurzy v zahranici, neprezentujem fejkovu pracu ako ostatni, 4x v TV markiza.....atd" toto vsetko je pekne, ale nieje to zaruka talentu.
Osobne si myslim ze p.kocianova by sa mala venovat skor medicinskemu tetovaniu ako peram a obocku.... Mimochodom tie pery.... Otras... Toto keby mi na tvari niekto urobil tak asi by to neskoncilo len stazovanim sa na fore.....
Baby nedajte si toto na seba urobit prosim vas.... Googlite si Phibrows vo vasej lokalite a dobre zvazte komu date svoju plet do ruk.

Baruska94

Ahoj, co se týče zkušeností, tak mám i dobré i špatné. Kosmetička mi řekla, že je to chyba ve mě, žemi nějak víc absorbuje kůže barvu. Když sem se al ptala 3. u které jsem to byla zkusit, tak mi řekla,že to je ovalitě a původu barvy. A zatím (musím zaklepat) už mi rok drží od té poslední. Byla jsem v www.permanent-makeup-praha.cz. Ty před tím, co jsem měla tak mi vydržely tak půl roku a potom jak kdyby už ani zmínka po nich nebyla. Jen pár vybledlých "jizviček". Ještě jsem teda zapomněla zmínit, že pokaždé co jsem zkoušela, tak jen metodu vláskování. Ted jsem ale našla nově (nebo aspoň pro mě nově) nějakou metodu pudrování, ta s emi podle fotek zdá taky zajímavá. Tak uvidíme jak mi dlouho vydrží co mám teď. Aspoň rok by ale mohlo.

Simi30

Čaute.
Odporúčam pani Zuzanu Bilsku z BA. Obočko robí formou microblandingu (s podfarbením alebo bez) a jej práca je fakt skvelá. Pozrite si jej prácu na FB: Zuzana Bilska - Permanent make-up, Microblading & Lashes
V prípade, že ste prišli o obočie z dôvodu choroby (rakovina, ožiare a pod.), spraví vám obočko grátis.