Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolko casu kym sa dostat z rozchodu?

Príspevok v téme: Kolko casu kym sa dostat z rozchodu?
zvedavicaaa

Ahojte, kolko casu vam trvalo dostat sa z rozchodu? ja robim vsetko co treba, zasypavam sa s pracou, vo volnom case "oddychujem" aktivne, sama som jedine ked si lahinam spat. stale som s niekym, naozaj sa snazim no aj tak som akoby duchom nepritomna a myslienky mi stale behaju do mojho predosleho vztahu. najhorsie je zaspat a tak isto sa stale v noci budim a myslim na to, ako mi chyba potom som v noci hore aj zo 3 hodiny. ved to nie je v poriadku hadam? stale rozmyslam, ci mu zacnem chybat, tuzim po tom, predstavujem si to aj ked on je uz s inou. uz je to 2 mesiace a mne to pripada, ze som na tom hosrie a nie lepsie. ani neviem preco to sem pisem, len som mala taku potrebu sa vykecat kedze v mojom okoli hram formu ako som v pohode.

ajko

chapem, nemozes si rozkazat na to nemysliet , neviem ako dlho ste spolu boli ale po 2 mesiacoch uz by to malo byt skor lepsie nez horsie...ak je to uz 3 rozchod mala by si uz vediet ako na seba =) zivot je kratky, velka skoda ho stracat neustalymi myslienkami na minulost

nathalia09

všetko chce svoj čas-a on nechal teba,bude to ťažké,mala by si si niečo nájst čo by ti prinášalo radost-napr.zumba,alebo nakupovanie,či zmena účesu,byt k ludom milšia,ochotnejšia,aby si mala dobrý pocit zo seba-bude to dlhšie trvat,ale zvládneš to.Máte záhradku?,alebo niečo čomu by si sa mohla dlhšie venovat,a nemyslit na bývalého??drž sa dievča.

george303

Skutočna laska ??
Umna preslo 6 rokov co som sa rozisiel z babou ktoru som miloval, uz takmer vobec niesme v kontakte ale pri spomienke nanu mam stale taky prazdny a smutny pohlad ...

zvedavicaaa

ja viem, ze ma to len posilni. no stale na neho myslim cize ho urcite este milujem. cas jedine casom to prejde viem viem. len je to tazke a velmi mi je smutno. zatial som ziadnu novu prilezitost nemala. ja som dost taka, ze sa na cloveka citovo upnem a potom ma to dlho trapi. toto je moj treti rozchod a vzdy to zo mna vycicia riadne energiu.

ajko

a milujes ho este myslis? bude to ok...spomenies si na nho aj o 5 rokov, ale bude to fajn, hlavne sa nebran inym vztahom, prilezitostiam, ja tiez myslim na byvalku a pritom viem ze naspat by som ju uz nechcel keby ju mozem aj mat, taketo veci cloveka len posilnia tak sa drz