Ahojte, kolko casu vam trvalo dostat sa z rozchodu? ja robim vsetko co treba, zasypavam sa s pracou, vo volnom case "oddychujem" aktivne, sama som jedine ked si lahinam spat. stale som s niekym, naozaj sa snazim no aj tak som akoby duchom nepritomna a myslienky mi stale behaju do mojho predosleho vztahu. najhorsie je zaspat a tak isto sa stale v noci budim a myslim na to, ako mi chyba potom som v noci hore aj zo 3 hodiny. ved to nie je v poriadku hadam? stale rozmyslam, ci mu zacnem chybat, tuzim po tom, predstavujem si to aj ked on je uz s inou. uz je to 2 mesiace a mne to pripada, ze som na tom hosrie a nie lepsie. ani neviem preco to sem pisem, len som mala taku potrebu sa vykecat kedze v mojom okoli hram formu ako som v pohode.
Kolko casu kym sa dostat z rozchodu?
aki ste tu vsetci stastivci ... ja som dusevne mimo z rochodu uz 15 rokov . za ten cas som mal vela priateliek ktorych som mal aj mam rad ale ziadnu som nemiloval :( ... vzdy ked sa mi objavi vo sne tak sa zobudim a uz nezaspim . hrozne mi to nici zivot
Ahojte, ako čítam je strašne veľa príspevkov čo sa tíka rozchodu. Chcem len povedať, že nie je to ľahké zabudnúť a povedať si idem ďalej. Ja sa snažím ale dáko mi to nejde. Jeden deň je dobrý, že neplačem a ten druhý ťažký plačem, a ešte čo je najhoršie ked vašej dcére je všetko jedno ,len nech má peniaze a dá sa kúpiť, nezáleží jej na tom ako sa cítim to ma strašne bolí. A popritom by som dala za ňu život,nie je zlá ale nevie ešte pochopiť čo je dobré a čo zlé.
Koľko času? Asi tak 6482 hodín!
Porozchodové obdobie prežívam akurát aj ja. Skončil to on so mnou po vyše trojročnom vzťahu. Mávali sme aj horšie obdobia, hádky, ale poslednú dobu sme sa mali dobre , nehádali sme sa a veľa sa aj smiali , tak som si myslela, že je všetko dobre. No začal sa mi vyhýbať , vyhovárať sa , že nestíha prísť za mnou a po 2 týždňoch vyhýbania sa mi napísal, že si myslí , že najlepšie bude ak to ukončíme. že sme rozdielne povahy a to vyvoláva neustále konflikty medzi nami. A najhoršie, že to ukončil len písomne, ja som sa chcela stretnúť a prebrať to osobne no on nesúhlasil. Aj keď mi rozum vraví, že sa stalo to čo sa malo stať, malo to byť asi takto neviem ovládať svoje pocity a dokonca ho aj kontaktujem a pritom viem, že by sa to nemalo robiť, ale neviem si pomôcť. Už len jedno jeho slovo mi vie vyjasniť môj inak čierny deň. považujem sa inak za dosť silnú povahu, ale toto ma fakt zložilo a mám typické myslenie po rozchode, že už nič krajšie ma nebude čakať, že ostanem sama, a nemá môj život zmysel...
Odporúčam ti metodu prejavenia emocii :-) Nesnaž sa tým pocitom vzdorovať a utekať (cez iné aktivity)ale prežiť ich čo najviac.... Ak od ních mysľou ujdeš tak ver že sa ti to trojnásobne vráti ;-) takto som tomu vzdorovala rok ... cez alkohol ,diskoteky,kamaratky,koníčky a prácu .... keď som sa dostala nejako "náhodou" k tej metode dovolenia prežiť si tie emocie .... Akoby to zomňa všetko začalo padať :-) spadla zomňa celá ta záťaž bývalí,spomienky,jeho nová dokonalá priateľka a hlavne nenávisť a každovečerné modlitby aby sa mu prestalo dariť -_- Vrelo odporúčam knihu Teal Swan -Stíny pred úsvitom :-) nebudeš ani veriť ako sa budeš cítiť po prečítaní tejto knižky
PS: po prečítaní mi nemusíš posielať ruže za odporučanie :-))))))
Mám ten istý problém,bola som vydatá 14 rokov,môj manžel ma podvádzal 6 rokov a ja som nič nevedela. Správal sa ku mne dobre,až kým mi neprišiel povedať jeden nemenovaný že sa môjmu mužovi narodil pred dvoma dňami syn, bola som hotová,,všetko sa mi zrútilo ako balíček kariet.Aj ked mi tak ublížil stále ho mám rada. Teraz si kúpil dom a odchádza preč. Strašne ma to bolí a neviem kde som urobila chybu,stále si hovorím prečo práve ja, kde som urobila chybu ved som ho mala tak strašne rada.Ako sa dá zabudnúť na človeka ktorý vám tak strašne ublížil. Viem každý hovorí že život ide dalej ale ten kto to neprežije ten nevie aká je to bolesť.
Po 11 ročnom vzťahu - rozchod, prvý pól Rok bol uplne strašný teraz je to rok a som na 90% "vysporiadana" žiaľ stale nie na 100%
Dva mesiace? :D To ešte nevieš, čo je to poriadna bolesť. Sú ľudia čo sa trápia roky a koho to zaujíma?
Toto vyplakávanie na fórach na internete z nešťastnej lásky nikam nevedie ... u niekoho to do roka prejde, iný sa trápia roky a aj tak nič nezmenia ... je to kruté, ale treba ísť ďalej, nejako prežiť a ako? To je už každému jedno. Preto treba žiť podľa seba, obrniť sa proti citom, nebyť ako uplakané dieťa, brať si od života všetko a dávať iba veľmi málo. To je cesta. Všetci naivný dobráci a hlavne naivné dobré a milé ženy skončia vždy len s uplakanými očami a väčšinou za to môže nejaký chlap. Sústreď sa na seba.
Moj pripad vztah stroskotal po 3apol roku ze ma ex nelubi a nieje stastna .,druhy mesiac po rozchode no tak isto sa citim ako opisujes!!!