Ahojte, kolko casu vam trvalo dostat sa z rozchodu? ja robim vsetko co treba, zasypavam sa s pracou, vo volnom case "oddychujem" aktivne, sama som jedine ked si lahinam spat. stale som s niekym, naozaj sa snazim no aj tak som akoby duchom nepritomna a myslienky mi stale behaju do mojho predosleho vztahu. najhorsie je zaspat a tak isto sa stale v noci budim a myslim na to, ako mi chyba potom som v noci hore aj zo 3 hodiny. ved to nie je v poriadku hadam? stale rozmyslam, ci mu zacnem chybat, tuzim po tom, predstavujem si to aj ked on je uz s inou. uz je to 2 mesiace a mne to pripada, ze som na tom hosrie a nie lepsie. ani neviem preco to sem pisem, len som mala taku potrebu sa vykecat kedze v mojom okoli hram formu ako som v pohode.
Kolko casu kym sa dostat z rozchodu?
Ahojte. Tiez mam podobny problem. Som uz uplne zufala :-( Mala som vztah takmer 7 rokov... A zrazu z nicoho nic sa so mnou rozisiel... Najprv to bolo o tom ze ja som urobila vela chyb a obmedzovala som ho (ciastocne to je bohuzial pravda) a ze sme si asi neni sudeni (to zistil po tolkych rokoch??). Po tyzdni som sa dozvedela, ze ma druhu... Nedokazem sa s tym vyrovnat. Viem, ze asi za to ten clovek nestal, ale aj napriek vsetkemu ho stale lubim :-( Nieje den kedy by som na neho nemyslela a nemala depku. Mam pocit, ze ma v zivote uz nic dobre necaka :-( Do toho vztahu som dala vsetko a teraz nemam nic :-( Bojim sa chodit do obchodu, po meste, kdekolvek, lebo len trpnem ci ho nahodou nestretnem a to by ma polozilo... Citim sa uplne zbytocna... Poradte mi co mam robit nech sa spamatam uz konecne...uz to budu pomaly 4mesiace a ja som zrela na psychiatra :-(
alebo napis byvalemu, ze preco ta nechal.
podla mna je buran. ze ta nechal. 5 rokov je DOST.. je jeden z vela, co lubit nevie.. a taky ma hodnotu rovnej NULE..
sklamanááááá
kto neriskuje, nevyhra..
zijes len raz (pravdepodobne, a aj keby, nebudes si to pamatat), cize byt tebou, dam mu sancu.. mozes ho preverit, ale nie velmi, lebo ho odplasis..
ale doverovat tak ako tomu predoslemu asi nebudes, co je asi v norme. len mu to, PROSIM TA, nedavaj najavo, tu nedoveru, lebo urobi to iste, co ten byvaly (pravdepodobne)...
vidim, ze vies co chces, vidim, ze si jedna z mala, co naozaj dokaze lubit.. skoda by ta bola, keby si zanevrela na lasku..
Prešla som si tým tiež, vzťah viac ako 5 rokov. Zrazu sa zmenil, svoje správanie ku mne, bol odmeraný... Tak som sa ho spýtala, či teda mám odísť, lebo sme žili spolu a on bez toho aby sa mi pozrel do očí, pokýval hlavou že \"áno\". Takto sa nespráva chlap, ktorý vraj ľúbi.. je to slaboch..
ale musím sa priznať, že prešlo už viac ako 5 mesiacov, a mňa stále trápi kde je a čo robí a keď to viem, tak sa zlostím a som sklamaná, že sa má dobre a nechýbam mu, zatiaľ čo ja sa trápim.. nehľadala som nikoho, žiadnu náhradu a zrazu to prišlo.. stretla som chlapa, ktorý chce to isté čo ja, máme rovnaké názory, a je mi s ním dobre, ale...? predošlý vzťah vo mne zanechal ranu, a kým mi nevysvetlí aké mal dôvody na rozchod, myslím, že sa nebudem vedieť pohnúť ďalej...
potrebujem radu, lebo ja sama si neviem pomôcť... :(
No presne ja sa radsej tu vykecam, pocujem nazor roznych ludi pomaha mi to ked si to citam. Aj ked sama dobre viem, ze mi za to nestoji a nemal ma rad fakt nechapem ako ma to moze stale tak drzat, napriek vsetkemu mi chyba a tuzim byt pri nom. Snazim sa stale s niekym byt naozaj, tak to nedavam najavo. Ale predsa len ked clovek sam vecer lahne do postele je smutno velmi.
u mna preslo daco cez mesiac. rozchod po 7 rokoch. Zhodnotila by som to asi tak, ze je to lepsie, uz neplaceme, jem, zabavam sa, teda navonok vyzeram ok, ale inak to boli stale... cize snad casom.
niektori vravia, ze na to, aby si zabudla potrebujes polovicu casu, ktory ste boli spolu....u teba to vychadza pol roka...ale myslim,ze to prejde skor :)
Nič tak nepomôže ako čas, a je veľmi individuálne, koľko ho treba, aby si zabudla. S týmto ti nikto z nás nepomôže, môžeš sa tu akurát vyrozprávať, je to predsa anonymné a môžeš sa cítiť potom lepšie :-)
Inak ťa chápem, tiež som nedávala najavo pred ľuďmi, ako sa trápim po rozchode. Mala som pocit, že ma to položí, keď ma ešte budú ľutovať alebo ak by som musela o tom s nimi hovoriť. Hovor, keď budeš pripravená, písať sem je však podľa mňa ľahšie...
tuzis velmi po uzasnom vztahu a krasnom chlapovi...tak ho nehladaj v tomto byvalom, kedze si sa uz presvedcila, ze on ten uzasny nie je :) Najlepsie je , ked si clovek dokaze logicky odovodnit, "preco nie tento clovek, ale tento ano". A ty si sama napisala, ze si si to s nim len idealizovala. Tak za cim ti je smutno, ked to s nim nebolo take, ako ty chces? Ked som toto v dakom vztahu zistila po case, odisla som z neho a nikdy som to nelutovala. Pretoze vzdy prislo nieco lepsie, az prislo to naozajstne dokonale v mojich ociach :)
Boli sme spolu rok. Myslim, ze on ma ani nemiloval, ja som si to cele len idealizovala lebo velmi tuzim po uzasnom chlapovi a krasnom vztahu. Nemam ani zahradku, zijem v bytovke. Uces zmeneny, na zumbu chodim, bicyklujem az do neskutocnej unavy nech lepsie v nosi spim a stale ma boli srdce pri myslienke na neho...:(