Ked telo vylucuje zapach

alast

koza je najvacsim vylucovacim organom ludskeho tela.nazyva sa aj tretou oblickou.ak nase oblicky nefiltruju lymfaticky odpad,telo ho zacne vylucovat kozou a to sa prejavi roznymi koznymi probleblamami,aj zapachajucim potom.telo je prekyslene a je potrebne ho detoxikovat spravnou ludskou stravou=surovim ovocim a zeleninou.

zdenka55

Dobry den chcela by sa spojit s prispevkom Jano 47 ak je to mozne o vysvetlenie problemu. Mam nieco podobne takby som bola rada.

zdenka55

Dobry den chcela by sa spojit s prispevkom Jano 47 ak je to mozne o vysvetlenie problemu. Mam nieco podobne takby som bola rada.

v skratke

pri psychickych chorobach, neviem ale konkretne ktorych, sa ludia nechcu sprchovat, pachnu ako stoka starym potom

Angelika3

užívanie liekov, obezita, cukrovka či iné choroby...
ľudia, vyčistite si telo, skúste napr. antiparazitárnu kúru, športujte, zdravo sa stravujte, pite veľa tekutín, obmedzte užívanie liekov na minimum (najlepšie vôbec).
Zdravý človek s normálnou váhou, pravidelne sa sprchujúci predsa nemôže zapáchať.
Ja keď vidím niektorých ľudí v práci, či trebárs v autobuse, neviem pochopiť ako sa môže niekto tak zdegenerovať, až je z toho človeku zle.

petroneta

zápach vylučuje telo aj pri užívaní hormonálnych tabletiek, nie obyčajnej antikoncepcie, ale silnejších steroidných hormónov.

Pristup

Telo vylucuje zapach v pripade bakterialnej infekcie/infekcii, casto u promiskuitnych jedincov, kde citite zapach z ust, pazuch, noh, ale aj rozkroku, napriek nohaviciam.